Nový butik MISSQ leží v centru Českých Budějovic na ulici Kněžská.
Úterý
14.08.2012
Mezinárodní franchisový koncept MISSQ vznikl v Maďarsku před deseti lety. Na českém trhu nedávno otevřel svůj druhý butik.
 

V polovině července, přesněji 16.7. otevřela síť s dámskou módou druhý obchod v České republice, a to v Českých Budějovicích. Ten první je ve stejném městě v provozu od listopadu loňského roku. Obě prodejny jsou ve vlastní režii. Firma by letos ráda splnila svůj plán a otevřela alespoň pět prodejen s módou.

Vedle toho ale firma jedná i s možnými zájemci o franchisovou licenci. Zájem expandovat má především do větších měst v čele s Prahou. "Zatím jsme v kontaktu s několika zájemci. Doufáme, že tyto námluvy dopadnou ke spokojenosti všech zúčastněných stran," říká za společnost MISSQ Soňa Šebestová. První potenciální franchisanti se ozývají také z Moravy.

Móda MISSQ je primárně určená pro dívky a ženy ve věku od 18 do 35 let. Zákaznicemi jsou ale i zralé ženy mezi 30ti až 50ti, které si potrpí na trendové oblečení. S obchody se mohou lidé setkat v mnoha evropských zemích, vedle domácího Maďarska například na Slovensku, v Rusku, Německu nebo Velké Británii.