V únoru Marvel otevřel pobočku v Ústí nad Labem. Letos by chtěl otevřít jednu v Jihomoravském kraji.
Úterý
19.02.2013
Franchisová síť Marvel se rozvíjí i v krizi. Pozornost chce zaměřit na komerční ubytovatele.
 

Realitní trh se utápí poslední roky v krizi. S tím se musí poprat i společnost Marvel, která prodává mobilní domy. Vypořádává se s ní však celkem úspěšně. V Ústí nad Labem otevřela další franchisovou pobočku, čímž se dostala blíže k zákazníkům na severu Čech. A plány s dalším rozvojem má více než smělé.

„Dařilo se nám poměrně dobře. Starší pobočky si udržely svoji zajímavou výkonnost z let minulých,“ říká jednatel společnosti Marvel – International Zdeněk Spáčil s tím, že svoji činnost loni také zahájily nové pobočky v Mukařově u Prahy a Jindřichově Hradci. Marvel letos plánuje otevřít prodejny zejména v Jihomoravském kraji a na Slovensku v Bratislavském, Banskobystrickém nebo Košickém kraji. „Chceme se soustředit na stabilizaci nových poboček a co nejrychlejší dosažení obchodních výsledků minimálně se rovnajícím pobočkám starším,“ dodává Spáčil.

Důraz na kvalitu a zlepšování služeb pro zákazníky zůstává pro Marvel prioritou i pro rok 2013. Zvláštní pozornost chce také věnovat spolupráci s komerčními ubytovateli. To podle Spáčila přináší dobré obchodní příležitosti pro franchisové partnery. O franchisovou licenci zaznamenává firma zájem, ale díky specifičnosti podnikání není franchisa pro každého. Nejlépe se uplatní zájemci, kteří už mají zkušenosti v realitním byznysu.