Ráj sýrů nově otevřel provozovnu v centru IGY v Českých Budějovicích. V současné době provozuje 17 franchisových poboček a 3 vlastní.
Pátek
19.04.2013
Ráj sýrů otevřel nový stánek v Českých Budějovicích. Míří na další zahraniční trh.
 

Obliba čerstvých a kvalitních sýrů u lidí roste. Své o tom může říci i společnost Ráj sýrů, která zaznamenává větší prodeje ve svých obchodních místech, ať už se jedná o kamenné prodejny nebo stánky v nákupních centrech. Nedávno Ráj sýrů otevřel další franchisovou pobočku v obchodním centru IGY v Českých Budějovicích.

Na zájem o franchisovou licenci si nemůže Ráj sýrů stěžovat, ale jak říká její majitel Martin Lopušný, není vždy jednoduché nalézt vhodnou kombinaci obchodního partnera a prodejního místa. V současné době provozuje Ráj sýrů 3 vlastní a 17 franchisových poboček na českém a slovenském trhu. Aktuálně pracuje i na vstupu na další zahraniční trh. „Bohužel nechceme v přípravné fázi hovořit o jakou zemi se přesně jedná. Nicméně do konce roku bude patrno kam jsme nově vstoupili,“ říká Martin Lopušný.

I přes nepříznivou ekonomickou situaci se firmy snaží zlepšovat kvalitu svých potravin, protože lidé jsou si ochotní za lepší potraviny připlatit. Konkurence na trhu potravin tak stále roste a Ráj sýrů si to uvědomuje. Snaží se přinášet svým zákazníkům kvalitní výrobky a oni na ně slyší. Martin Lopušný k tomu dodává: „Pokud jsou kolem nás obchodníci, kteří zaznamenávají propad, my zaznamenáváme stabilní růst.“ V tuto chvíli se snaží v konkurenci obstát výrobou vlastních sýrů. Za poslední novinkou považuje sýr Gouda Sedurre, který Ráj sýrů vyrábí v Holandsku.