Skinial rozjíždí masivní expanzi po světě. Koncept původem z Německa už působí v Austrálii, Slovensku, Švýcarsku, Itálii či ve Španělsku.
pondělí
24.06.2013
Franchisová síť kosmetických studií Skinial rozjela expanzi ve světě. Do dvou let chce být leaderem na trhu v odstraňování tetování.
 

Dnes je po celém světě rozšířené odstraňování tetování pomocí laseru. Tato metoda je však příliš bolestivá a inkoust může nadále zůstávat v kůži a později způsobovat i rakovinové bujení. Budoucnost je tedy v jiných metodách. Jednu z nich už na trh přivedla společnost Skinial, která též započala s expanzí ve světě pomocí franchisové licence. Uspět chce i u nás.

Koncept Skinial vznikl v Německu a zde se rozvíjí už přes 2 roky. „I přes to, že v Německu působí už 15 studií Skinial, jsme stále neznámí. Proto zde chceme od září spustit zvýšenou PR kampaň, která by podpořila naši zdravotně nezávadnou techniku,“ přibližuje plány Klaus G. Böde, majitel konceptu Skinial. Letos začal masivní expanzi do dalších států. Nejvíce se mu dařilo v Austrálii, kde firma získala 9 franchisových partnerů během čtyř měsíců, co do země vstoupil. Zajímavý potenciál vidí Klaus G. Böde na Slovensku, kde je zatím v provozu jen jedno centrum. Naopak v Rakousku v rozvoji brání restriktivní zákony, kdy podobná studia může vykonávat pouze lékař.

Jedničkou do dvou let

Ve Švýcarsku byl rozvoj zastaven, ale firma Skinial jej plánuje znovu obnovit, protože nalezla master-franchisanta, který by v zemi rád vytvořil síť kosmetických studií Skinial. Pokrok hlásí Klaus G. Böde i v Itálii, kde už má Skinial 2 partnery a během léta očekává další 3. Podobný vývoj přišel i ve Španělsku, kde bude otevřeno první franchisové centrum na konci června.

Společnost Skinial zatím stále hledá franchisové partnery v ČR a Maďarsku, aby se mohla rozvíjet i v těchto zemích. „Chceme, aby náš koncept byl veden profesionály z řad medicíny či kosmetiky a aby pocházeli ze zemí, kam míříme,“ doplňuje Klaus G. Böde s tím, že do dvou let by firma Skinial chtěla být leaderem na celém světě v oblasti odstraňování tetování. Mimo Evropu už probíhají jednání o master-licenci v Brazílii a Kanadě.