V současné době čítá pojišťovací společnost INSIA přes 350 kanceláří v ČR, Slovensku, Itálii, Polsku a Rumunsku. Počet registrovaných členů v síti přesáhl 1500.
Úterý
13.05.2014
Síť pojišťovacích makléřů INSIA inovuje provozní systém Yeti pro makléře. Do toho rozšiřuje počet kanceláří.
 

I přes nepříznivé podmínky na trhu se daří pojišťovací společnosti INSIA rozšiřovat svou síť. Velkou zásluhu na tom má i její strategie rozvíjet se na základě franchisové spolupráce. Během prvního čtvrtletí roku INSIA otevřela dalších 30 franchisových kanceláří a jejich počet celkově přesáhl 350. Společnost se také úspěšně rozvíjí i v zahraničí a mimo to klade důraz i na technologické inovace.

V následujícím období se zaměříme především na růst sítě v Česku, ale i na rozvoj našich zahraničních zastoupení ve spolupráci se strategickým partnerem Marsh,“ dodává generální ředitel Ivan Špirakus.  INSIA má v současné době kanceláře kromě České republiky také na Slovensku, v Polsku, v Rumunsku a v Itálii. Za hranicemi je rozvoj úspěšný, což potvrzuje nynější otevření další, již čtvrté, kanceláře v Rumunsku.

Doba jde kupředu a INSIA si je toho vědoma. Proto se snaží neustále zdokonalovat svůj provozní systém Yeti. Aby makléři měli práci více zjednodušenou, společnost vyvinula aplikaci Yeti pro mobilní telefony na práci s emaily. „Makléři mohou díky tomu být neustále online, i když nejsou u svého počítače. Zveřejnění aplikace koresponduje s vizí společnosti INSIA přinášet dílčí změny tak, aby byly pro všechny co nejdříve použitelné,“ komentuje funkci IT ředitel firmy INSIA Tomáš Brablec s tím, že nyní programátoři pracují na vývoji aplikace autopojištění pro italský trh a na dalších funkcích Yeti pro telefony.