Franšízovou licenci pro maloobchodní jednotky Kaas met Smaak převzala na konci loňského roku společnost Kaas Store.
pondělí
19.01.2015
Obchody Kaas met Smaak změnily majitele. Franšízový rozvoj ale pokračuje dál.
 

Franšízová licence na obchůdky se sýry a dalšími delikatesami Kaas met Smaak změnila majitele. Na konci loňského roku projekt a veškeré aktivity odkoupila společnost Kaas Store. Původní společnost Kaas Handel převzal jiný majitel. "Po dohodě s akcionáři došlo k prodeji firmy Kaas Handel jinému subjektu působícího v České republice," okomentoval změnu Roman Hutter z firmy Kaas Store.

Působení firmy Kaas Store zůstává stejné jako před změnou majitele. Nadále je jejím předmětem podnikání velkoobchodní činnost v oblasti prodeje sýrů a lahůdek pro obchody, hotely či restaurace a také franšízový rozvoj maloobchodních jednotek Kaas met Smaak. "Připravujeme otevření franšízové pobočky v Praze, v pasáži Černá růže," dodává Roman Hutter.

V Česku působily 3 obchody Kaas met Smaak v Praze a Rožnově pod Radhoštěm, který byl jako jediný franšízový. "Obchod v Rožnově nadále řídí franšízant a na jeho chodu se nic nemění. Pobočky v Praze, v OC Chodov a OC Černý Most byly uzavřeny, protože jsme se nedohodli na podmínkách další spolupráce s majiteli nemovitosti," říká Roman Hutter. 

Další pobočky by se měly objevit v blízké době v Praze, kde se dle Romana Huttera firmě Kaas Store dovést jednání s potenciálními franšízanty k závěrečným jednáním. O obchod projevil zájem i podnikatel z Českých Budějovic, s kterým společnost začala vést jednání.