Společnost GEPARD Finance na trhu působí na trhu od roku 2003.
Úterý
10.03.2015
Gepard Finance vstupuje do roku 2015 s novými franšízanty i vzdělávacím programem.
 

Vstup franšízové sítě Gepard Finance do roku 2015 se opravdu vydařil. Během prvních dvou měsíců uzavřela pět smluv s franšízovými partnery. Podle předsedy představenstva Gepard Finance Jana Kruntoráda souvisí zvýšený zájem o licence tohoto konceptu s kompletním přenastavením finančních podmínek spolupráce, jejímž cílem byla výraznější maximalizace zisků pro franšízanty.

Úspěch však Gepard nezažívá jen u svých franšízantů, dopředu ji ženou také klienti. „V loňském roce uzavřelo hypotéku přes společnost Gepard Finance téměř 5000 klientů. Společnost tak potvrdila roli leadera mezi hypotečními makléři v Česku,“ říká Jan Kruntorád. O to, aby vývoj byl i do budoucna stejný, se snaží i novinkami, které připravuje.

V roce 2015 bude Gepard Finance zajišťovat provoz tzv. Gepard Akademie. Jedná se o speciální vzdělávací systém hypotečních makléřů. "Na výběr makléřů a jejich vzdělávání klademe mimořádný důraz. Je nemyslitelné, aby naše klienty obsluhovali lidé, kteří se hypotékami nezabývají na plný úvazek. Je také nemyslitelné, aby se klient přišel zeptat na hypotéku a odešel se dvěma pojistkami, které nepotřebuje," přibližuje Jan Kruntorád, předseda představenstva Gepard Finance. Varuje tak klienty před společnostmi, pro které je hnacím motorem generování smluv na stovky produktů, kterým jejich "finanční poradci" rozumí jen velice okrajově.