Vydělejte 1. milion

Způsobů, jak dosáhnout vysněných vrcholů v podnikání, existuje celá řada. Seznamte se s těmi, co spolehlivě fungují bez ohledu na to, v jaké branži podnikáte a jak velká je vaše firma. Nejen to se dočtete v novém čísle magazínu Vlastní firma FRANCHISING.
 

V dalším čísle magazínu Vlastní firma FRANCHISING (02/2015) najdete:

O čem se mluví

Vydělejte 1. milion
Způsobů, jak dosáhnout vysněných vrcholů v podnikání, existuje celá řada. Seznamte se s těmi o spolehlivě fungují bez ohledu na to, v jaké branži podnikáte a jak velká je vaše firma.

Fakta a trendy

Návrat brandů z ciziny
Český franšízový trh zaznamenává další růst. Momentálně u nás můžeme najít téměř 250 značek, které si pro svůj rozvoj zvolily cestu franšízingu.

Příležitost ze severu
Z chladného Dánska k nám míří prodejce nábytku pro děti Flexa. Zabodovat chce i na Slovensku.

Spolupráce ve franšíze
Táhnout za jeden provaz se rozhodly v rámci franšízového podnikání společnost Partners a UniCredit Bank.

Úspěch navzdory
Značka Boutique Gurmán se rozšiřuje do dalších měst. Potvrzuje tak, že Češi dobré jídlo dokáží ocenit.

Plnou parou vpřed
Nejen na tuzemském trhu chce svou síť rozvíjet značka MaxDrive.

Investicemi k růstu
Téměř třetina malých a středních firem se chystá navýšit své investice. Reagují tak na oživení tuzemské ekonomiky.

Od juicebarů k bistru
Majitel značky Fruitisimo chce Čechům pomoci lépe jíst. Rozjíždí nový koncept.

Vydělávejte s úsměvem
Náš trh je pro zahraniční franšízové koncepty stále atraktivní. Nově k nám míří značka SmilePoint.

Vlastní byznys

Karel Svoboda: Slušnost se v podnikání vyplatí

Byznys se má dělat seriózně, poctivě a alespoň s trochou nadhledu. Nepříjemné podnikatelské prostředí nikomu neprospívá, myslí si Karel Svoboda, společník ve společnosti TOI TOI, sanitární systémy.

Moje firma

Šaty dělají byznys
Baví vás móda, sledujete trendy, jste přesvědčeni, že díky obchodu s oblečením se dá slušně vydělat. Přečtěte si, jak naskočit této branže, a zjistěte, jak složité je si otevřít obchod s módou.

Supertéma

Byznys v kondici

Češi jsou ochotni utrácet čím dál více peněz za péči o tělo a své zdraví. Není tedy divu, že ročně vzniká řada firem podnikající v této oblasti. Najdeme je i mezi franšízami.

Příležitost pro aktivní
Trend zdravého životního stylu nabádá k pohybu. Není se tedy čemu divit, že fitness centra dnes rostou jako houby po dešti. Některé z využívají pro svůj rozvoj franšízing.

Podnikání s rozumem
Zdravý životní styl, za který jsme dnes ochotni utrácet, to nejsou jen fitness centra. Velmi rádi utrácíme své vydělané peníze za naše děti, větší pozornost také věnujeme správnému stravování.

Business Style

K úspěchu potřebujeme informace
Každý podnikatel ví, že chce-li, aby jeho byznys fungoval na 100 procent, musí i jeho zaměstnanci fungovat stoprocentně.

Známá značka

Pivo, co má říz
Před více než 170 lety spatřil v Plzni světlo světa spodně kvašený ležák Pilsner Urquell. Brzy svou zlatavou barvou, říznou a lahodnou chutí dobyl nejen ostatní česká města, ale i celý svět.

Franchisa od A do Z

Vstoupit nebo nevstoupit?
Volba franšízového konceptu ovlivní váš život na několik budoucích let. Proto je třeba jí věnovat velkou pozornost a být velice opatrný. Odhalte některá znamení, která by vám mohla varovat nebo naopak povzbudit při vašem výběru franšízové sítě.

Pohled odborníka

Není síť jako síť
Malé a střední firmy jsou ve skutečnosti větší, než se na první pohled zdá. Jen v České republice zaměstnávají polovinu všech práceschopných a z více jak třetiny se podílí na celkové produkci. A to není zrovna málo.

Dobré rady

Jaký osud čeká rodinné firmy?
Česká republika má za sebou první čtvrtstoletí navrácené svobody. Během ní se obnovily, ale především vznikly stovky rodinných firem, které se nyní musí vypořádat se složitou otázkou: jak předat rodinné bohatství vtělené do firmy a přitom neohrozit její stabilitu, ale ani rodinné vztahy?

Příběh manažera

IMG:6035:

Tomu, co dělám, věřím
Profesní životopis Marty Noskové by se dal označit jako pestrý. Prošla gastronomií i realitami a posledních pět let je pevně spjata se společností SUNKINS a franšízovou sítí Svět zdraví.

Můj franchising

Podnikání mění život
Původně bylo snem Terezy Černé otevřít v Ústí nad Labem literární kavárnu. Nakonec se spolu s manželem rozhodla pro podnikání s čokoládou. Stali se franšízanty sítě BOB BON.

Franšíza na míru

Bezpečnost vydělává
Každoročně vznikají v České republice desetitisíce nových podnikatelů. Ti všichni musí řešit bezpečnost práce a požární ochrany. Firmy poskytující poradenství v této oblasti tak mají o klienty postaráno.

 

 

Využijte akční nabídky předplatného - Získejte osm čísel za cenu šesti.

Magazín Vlastní firma FRANCHISING lze objednat online ve vydavatelství na portálu Franchising.cz. K dostání jsou jak jednotlivé výtisky, tak i předplatné. Časopis bude také k dostání v síti maloobchodních prodejen Relay, Inmedio, M-Trafik, Peal a síti GECO tabák. Vydavatelem magazínu je společnost PROFIT system®, která vydává časopisy o franchisingu i v Polsku a na Ukrajině.