„Vzhledem k tomu, že přesně víme, jak má být studio vybudováno a vybaveno, dokážeme zkrátit jeho přípravu na minimum. Partnerům poskytujeme konkrétní specifikace a seznam výhodně nasmlouvaných dodavatelů včetně projektového plánu tak, aby se na nic nezapomnělo,“ doplňuje Ivana Aquin.
Pátek
29.05.2015
Do větších i menších měst chce se svými fitness studii expandovat franšízová síť BodyBody.
 

Poslední otevřenou pobočkou tohoto konceptu je ta, která našla své místo v pražském Florentinu. Ta je stejně jako všechny ostatní fitness kluby, v rukách franšízového partnera. Jde o v pořadí šestou pobočku BodyBody na tuzemské trhu a třetí v Praze.

Příprava studia od podpisu nájemní smlouvy trvala necelé tři měsíce. Jednalo se o hrubou stavbu a bylo nutné vybudovat příčky, vzduchotechniku a další nezbytné věci,“ říká Ivana Aquin, jednatelka firmy Fitness Resolution, která koncept v České republice rozvíjí. Právě umístění v tomto poměrně novém business centru ve středu Prahy se značce podle prvních výsledků osvědčilo. „Studio ve Florentinu jsme otevřeli 11. května a jen během prvních dvou týdnů si trénink přišlo vyzkoušet kolem 70 zájemců, z čehož se téměř polovina z nich stala našimi klienty a zakoupila si balíček. Na vyhodnocování je ještě brzy, ale současný zájem  nás těší,“ prozrazuje Ivana Aquin.

Prostřednictvím dvou variant konceptu chce značka svou síť rozšířit po celé zemi, a to i v menších městech. Momentálně klienti najdou pobočky BodyBody mimo Prahy i v Ostravě, Brně a Českých Budějovicích. Do menších měst má síť v plánu se rozšířit prostřednictvím menší verzi BodyBody studia, tzv.  “BodyBody – osobní trenér“. „Jedná se o variantu,  která je ideální pro trenéry, kteří chtějí mít své vlastní studio a zákazníky. K provozu jim stačí malý prostor o cca 50m2 a jen jeden EMS tréninkový přístroj,“ vysvětluje Ivana Aquin.

Se svými pobočkami směřuje BodyBody do lokalit v blízkosti obchodních a business center, v přízemí budov a s možností parkování. To zajišťuje klientům vítaný komfort. Pro již zmíněný menší koncept se může jednat i o okrajové části větších měst a menší města České republiky.