Aktuálně se připravuje otevření dvou nových poboček v Praze a jedné v Brně.
pondělí
27.07.2015
Nadšení z podnikání je jedním ze základních kritérií, které musí splňovat úspěšný kandidát na franšízovou spolupráci podle Olgy Šípkové, majitelky Fitness Olgy Šípkové.
 

Jak se ve Vašem byznysu projevilo oživení české ekonomiky?
Musím bohužel říci, že de facto nijak. Abychom  rozvíjeli naši síť, musíme být aktivní v lokalitách, kde nejsme a sami hledáme místa a investory pro náš koncept.

Kdo je vašim typickým zákazníkem?
Našim typickými zákazníky jsou muži i ženy, kteří mají v průměru 28 let a středoškolské vzdělání.

Jaké jsou Vaše expanzní plány?
Aktuálně připravujeme otevření dvou poboček v Praze a jedné v Brně.

Jaké jsou požadavky vůči franšízantům, a to jak kapitálové, případně prostorové
Je to vždy trochu individuální, ale většinou chci, aby to byli mladí lidé, kteří chytí šanci za pačesy a budou své podnikání rádi dělat. Měli by být solventní aspoň tak, aby jim banka půjčila na výstavbu a stroje. Velikost prostor by neměla klesnout pod 1000 metů čtverečních.

Jaké jsou Vaše zkušenosti s franšízovou spolupráci? 
V jednom případě špatnou, protože náš franšízant měl svoji hlavu a nenechal si radit od nás, porušoval neustále franšízovou smlouvu. V druhém případě je spolupráce naprosto úžasná a hned je vidět, že náš systém a naše standardy fungují a jsou ziskové. Je to hodně o kvalitě person a zapálení do tohoto podnikání.

Co mohou vaši franšízanti od vstupu do sítě čekat?
Nejdříve hromadu práce na přípravě projektu, pak náběh a vlastní život svého „fitka“ pod skvělou značkou Fitness Clubů Olgy Šípkové. Po ekonomické stránce rychlou návratnost investice a dlouhodobou ziskovost. Pak i hromadu spokojených klientů, kteří rádi cvičí právě v našich fit centrech.