Čaj a káva v novém kabátě

Zájemce o franšízovou licenci si musí připravit 100 tisíc korun jako vstupní licenční poplatek. Následně franšízant odvádí 1 % ze svého obratu jako marketingovou taxu. Na první závozovou objednávku je potřeba si vyhradit 50 tisíc korun.
Pátek
07.08.2015
Oxalis představil nový design své pobočky v pražském OC Chodov. Od září přinese svým zákazníkům řadu novinek.
 

Vůně dálek. To je to, co odlišuje provozovny značky Oxalis, která nabízí širokou paletu kávy, čaje a dalšího příbuzného zboží. Síť, která pro svůj rozvoj využívá cestu franšízy, teď v pražském obchodním centru Chodov představila premiérový design pobočky. „Společnost změnila vzhled poboček, aby lépe odpovídal modernímu a čistému stylu dnešních obchodních center," komentuje změnu Pavlína Křivánková, manažerka maloobchodní a franšízové sítě.

První vlaštovka

Jedná se o pilotní ukázku nového designu, zatím není určen  harmonogram úprav dalších provozoven. Jedná se však o relativně finančně náročný remodeling,“ vysvětluje Křivánková. Každá taková změna přináší na jednu stranu svěží vítr změn, ale v případě, že je nový vzhled příliš radikální, nemusí se s ním zákazníci ztotožnit. Podle Křivánkové jsou první reakce zákazníků na nový vzhled v drtivé většině pozitivní.

Vedle nové podoby provozovny na Chodově, se aktuálně upravuje také vzhled filiálky v pražském  obchodním centru Nový Smíchov. Tím však novinky pro zákazníky produktů Oxalis zdaleka nekončí. Fanoušci značky na Slovensku se mohou těšit z nového obchodu v Bratislavě.

Novinky v sortimentu

Člověk, který se příliš nevyzná v čajích, by si mohl myslet, že v horkém letním počasí nemají provozovny svým zákazníkům co nabídnout. Opak je však pravdou. „V letním období nabízíme našim klientům například ledové čaje nebo aromatizované kávy,“ přibližuje Křivánková a dodává, že v říjnu a listopadu se zase zvyšuje zájem o silné černé čaje.

Od září čeká návštěvníky obchodů Oxalis řada novinek v souvislosti s uvedením nových produktů. Přírůstkem do sortimentu, bude nová řada čajů Oxalis naše byliny. Zároveň firma zahájila spolupráci s bylinkářkou Renatou Jahodovou. V neposlední řadě si klienti budou moci pochutnat, na nové sérii čokolád s příchutí čajů a kávy.