Poslední novinkou ve firmě Náš Grunt je zejména rozšíření velkoobchodní nabídky. V centrálním systému se nyní nachází okolo 900 čerstvých a trvanlivých produktů od 80 dodavatelů.
Pátek
16.09.2016
Náš Grunt zdokonalil distribuci a ve vlastních i franšízových obchodech zavedl tematické měsíce se speciální nabídkou.
 

Čeští zákazníci jsou stále náročnější, pokud jde o nabídku kvalitních potravin. Firmy podnikající v této oblasti tak musí neustále zdokonalovat kvalitu produktů a služeb. Mezi společnosti, které drží krok s aktuálním vývojem, patří i franšízová síť obchodů Náš Grunt. „Z důvodu zvyšování kvality jsme v posledním roce upravovali parametry provozu a ukončili spolupráci s několika provozovateli,“ říká jednatel společnosti Náš Grunt Jiří Málek s tím, že díky rozvoji velkoobchodních služeb se také podařilo realizovat distribuci zboží v kratších časových intervalech.

Kromě kratšího času distribuce zavedla firma i tematické měsíce, během nichž podporuje vybrané produkty. Mezi své úspěchy vedení společnosti počítá zavedení interní certifikace výrobků a obzvláště si cení kampaně „Včely“ upozorňující na skrytý cukr v komerčních potravinách. Tomuto reklamnímu spotu se dokonce podařilo zvítězit na festivalu Cannes Lions. Management firmy by rád naopak zapracoval na on-line službách, a to jak na rozvoji stávajících systémů, tak i na systému pro koncové zákazníky.

Franšízanti podle jednatele společnosti Jiřího Málka získávají kromě zavedené značky i standardní balíček služeb, který zahrnuje podporu při vyhledávání a vybudování prodejny, vstupní školení, průběžnou podporu při provozu nebo nabídku prověřeného sortimentu s pravidelnou dodávkou včetně marketingové podpory tematických měsíců.

Náš Grunt aktuálně připravuje novou prodejnu v Praze, přičemž se počítá se zprovozněním dalších obchodních míst v návaznosti na nové franšízanty. „Soustřeďujeme se při tom na Česko, kde kapacita trhu zatím není naplněná,“ uzavírá Jiří Málek. Náš Grunt momentálně provozuje 21 prodejen, z toho jsou čtyři spravovány centrálou jako vlastní.