Skotský duch z Las Vegas

V nabídce mají restaurace Tilted Kilt na tucet jídel pro tradiční i moderní Američany, nechybí irská a skotská kuchyně a 30 druhů piv.
Čtvrtek
02.02.2017
Americké hospody pro sportovní fanoušky Tilted Kilt chtějí otevřít nové franšízy v Evropě. Investice činí pro nové partnery milion dolarů.
 

Tilted Kilt je franšízová síť sportovních hospod a barů, které kromě televizních obrazovek lákají na keltské motivy a jídla, a to včetně tradičních skotských kiltů na číšnících a servírkách. První podnik Tilted Kilt byl otevřen v roce 2003 v Las Vegas. Záměrem majitelů konceptu bylo vytvořit pro hosty jedinečnou nabídku nápojů a jídel, odkazující ke kultuře starých Keltů. Restauraci nejvíce proslavili po celém světě číšníci a servírky oblečení jako Tilted Kilt Girls & Boys.

V nabídce mají restaurace Tilted Kilt na tucet jídel pro konzervativnější i moderní Američany, nechybí irská a skotská národní kuchyně. K pití svým hostům nabízí na 30 druhů točeného i lahvového piva. V duchu typických sportovních barů jsou hospody vybaveny samozřejmě obřími LED obrazovkami, aby návštěvníci mohli v klidu a pohodlí celé noci i dny sledovat utkání, zápasy a závody ve svém oblíbeném sportu.

Uspějí jen zkušení a informovaní

Koncept Tilted Kilt se rychle rozrostl po celých Spojených státech. "Hledáme nové partnery mezi výkonnými marketingově orientovanými firmami, které mají zkušenosti z oblasti pohostinství. Uchazeči by měli mít také solidní logistiku a spolehlivý dodavatelský řetězec. Musí být každopádně dobře obeznámeni s místním trhem," říká generální ředitel společnosti SHR William Edwards, který má na starosti expanzi značky do střední Evropy. Bar by měl mít rozlohu 450 až 900 m2.

Držitel exkluzivní licence, který bude mít zájem o místní výhradní práva na provoz restaurací, stráví pět týdnů tréninkem v sídle společnosti v Arizoně. Jeho nejbližší tým na stejném místě stráví poslední týden před otevřením nové pobočky. Kromě zaškolení Tilted Kilt poskytuje partnerům on-line podporu a nabízí materiály pro reklamu v médiích. Prvotní investice se odhaduje na 1 milion amerických dolarů a zahrnuje i náklady na zprovoznění podniku.


Populární na fóru

Dotazník regionální produkty a gastroturismus

Dotazník je anonymní a zabere max. 5 min. Jeho vyplněním mi velmi pomůžete při psaní mé bakalářské práce. Děkuji! (dotazník je dostupný do 12. 4. 2022) odkaz...

1 komentář(e)
posledni 07.01.2022
Taco Bell na cestě k vrcholu

Byl bych moc rád kdyby se Taco bell nastěhoval i k nám do Česka třeba do Prahy.

1 komentář(e)
posledni 05.08.2021
Úspěšný rok pro Subway

Jedná se o další z PR článků společnosti SUBWAY a snahu nalákat nové frenšízanty. V uplynulých dvou letech přišel tento řetězec v ČR o 9 restaurací. V roce...

1 komentář(e)
posledni 13.02.2020
Subway vidí potenciál na benzinkách

Čr není Polsko. Situace v SUBWAY je zde nyní zcela jiná. Pobočky v ČR většinou velice rychle končí. Asi nejlepším příkladem je restaurace SUBWAY v Říčanech....

2 komentář(e)
posledni 10.10.2019
Subway vidí potenciál na benzinkách

a

2 komentář(e)
posledni 10.10.2019
Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015