Nová krev v byznysu

Podnikání prostřednictvím franšízových licencí umožňuje prakticky každému zájemci splnit si svůj sen o vlastní firmě. Finančně nenáročné franšízy je možné získat napříč všemi obory. V novém čísle magazínu Vlastni firma FRANCHISING vám prozradíme, o které jde. Zjistili jsme také, jak se mění byznys v Česku vlivem nástupu moderních technologií a sociálních sítí.
 

1 číslo magazínu za 49 Kč nebo 8 čísel za 290 Kč!
VYUŽIJTE AKČNÍ NABÍDKY PŘEDPLATNÉHO A ZÍSKEJTE 2 VÝTISKY A POŠTOVNÉ ZDARMA.

V aktuálním čísle 1/2017 najdete:

O čem se mluví

Nová krev v byznysu

Komunikace dnešní mladé generace, která momentálně představuje poměrně velkou kupní sílu, se stále častěji přesouvá na internet, na sociální sítě jako Youtube, Facebook, Instagram nebo Snapchat. To přináší i změny v byznysu.

Fakta a trendy

Franšíza bez kapitálu

Systém asistovaného hubnutí připravil novou variantu spolupráce. Požadavek na odborné vzdělání se ale nemění.

Klobásy na klíč

Nový koncept stánků Ráj klobás chce proniknout na český trh.

Šlápnout do byznysu

Prodejce bot Tamaris zprovoznil nový obchod 2.0. Pro spolupráci nabízí formát shop-in-shop nebo licenční prodejnu.

Dětské zboží vydělává

Úspěšný prodejce dětského zboží a vybavení 5.10.15. vstupuje na franšízový trh. Podnikatel profituje z pevně stanovené provize.

Mr. Kebab expanduje

Fastfood značky Mr. Kebab podepsal smlouvu s českými partnery. Na jaře budou v provozu první dvě restaurace.

Služby pod jednu střechu

Navzdory nedostatku lukrativních míst zažívá OK POINT stabilní růst. Každý měsíc otevírá jedno centrum komplexního finančního poradenství.

3v1

Dosud oddělené služby pro domácnost se spojily pod jednu značku Extra Služby. Momentálně provozuje 35 franšíz.

Vychutnat svůj byznys

Prodejnám zmražených jogurtů Yogoterie se daří stále více pronikat do povědomí zákazníků. Rok 2016 zaznamenal 20% nárůst prodejů.

Vlastní byznys

Hudební byznys se stále mění

Velká vydavatelství už nemají tu sílu udělat mezinárodní hvězdu z každého interpreta, pro kterého se rozhodnou, říká hudebník a producent Jan P. Muchow. Proto mají šanci uspět i menší studia.

Supertéma

10 franšíz pod milion

Podnikání prostřednictvím franšízových licencí umožňuje prakticky každému zájemci splnit si svůj sen o vlastní firmě. Finančně nenáročné franšízy je možné získat napříč všemi obory.

Za málo peněz hodně byznysu

Mezi nízkonákladovými franšízovými systémy je k dostání řada licencí ze sektoru služeb. Do 1 milionu je tak možné pořídit realitní kancelář nebo networkingový klub.

Licence na vzdělávání

Franšízing dává příležitost, aby si na své přišli také ti, kteří se chtějí realizovat v oblasti vzdělávání. A nemusí se jednat vždy o výuku jazyků.

Podnikání v obchodě

Svou značku mohou vybírat podnikatelé také v sektoru obchodu, kde je na výběr řada dynamických konceptů s budoucností.

Moje firma

Zdravé jídlo přináší zisk

Trend zdravého stravování každým dnem v České republice sílí. Prozradíme vám, jak těžké je rozjet byznys v této oblasti.

Franšíza na míru

Tiskněte a vydělejte

Celá řada firem dnes řeší, jak optimalizovat výdaje. Jednou z položek, kterou tak řeší, je i tisk firemních dokumentů. Profesionálové, kteří jim v tomto umí pomoci, mají nakročeno k úspěchu.

Business Style

Finance pro franšízu

Bankovní domy jsou hnacím motorem ekonomiky. V oblasti financování franšízingu ale toto pravidlo zatím značně pokulhává.

Známá značka

Bohatství díky filmu

Na samém začátku by si nikdo nepředstavoval, že synové chudého ševce z Dolního Slezska půjdou do penze s miliony dolarů v kapse a zanechají po sobě společnost, která stála v čele kulturní a zábavní revoluce.

Franchisa od A do Z

Dobrá smlouva je základ

Podnikání pod zavedenou značkou probíhá vždy podle předem nastavených pravidel. Aby byla spolupráce franšízora s franšízantem bezproblémová, je nutností mít kvalitně zpracovanou smlouvu.

Dobré rady

Jak na nedobytné pohledávky?

Vztah věřitele a dlužníka existoval v lidské společnosti odnepaměti. V 90. letech prodělala česká společnost ve vnímání statusu dlužníka a věřitele zcela zásadní přerod. Stranou „oběti“ byl identifikován dlužník, nikoliv věřitel. Následkem této konstelace byla zejména mizivá úroveň vymahatelnosti práv věřitelů.

Příběh manažera

S franšízanty na jedné vlně

Ačkoli na střední škole studoval obor hutnictví, vždy Martin Svačinka věděl, že jeho budoucnost je v gastronomii. Důkazem toho, že jeho tušení bylo správné, je síť obchodů Boutique Gurmán.

Můj franchising

Svou paní díky franšíze

Podpora rodiny a radost z fungujícího podnikání. To jsou faktory, které dennodenně přesvědčují franšízantku sítě Naturhouse Ivu Bednaříkovou o správnosti jejího rozhodnutí.

Magazín Vlastní firma FRANCHISING lze objednat online ve vydavatelství na portálu Franchising.cz. K dostání jsou jak jednotlivé výtisky, tak i předplatné. Časopis bude také k dostání v síti maloobchodních prodejen Relay, Inmedio, M-Trafik, Peal a síti GECO tabák. Vydavatelem magazínu je společnost PROFIT system®, která vydává časopisy o franchisingu i v Polsku a na Ukrajině.

Články publikované v magazínu Vlastní firma FRANCHISING nikde jinde nenajdete!

Ceny jsou uvedené včetně DPH.