Tak trochu jiná zmrzlina

Centrála nabízí pomoc při sestavování byznysového plánu, na konkrétním místě dokáže také odhadnout návratnost počáteční investice. To platí zejména tam, kde se platí vstupné, jako jsou ZOO. Vybavený stánek stojí od 200 tisíc.
Středa
05.04.2017
Výjimečný mražený dezert si žádá výjimečné místo. Značka ICE’N’GO! hledá franšízanty pro lokality, kam jezdí za zábavou rodiny s dětmi.
 

Unikátní dezerty s teplotou až minus 35 stupňů Celsia prodává ve svých provozovnách značka ICE’N’GO! Hluboce mraženou a přitom nešlehanou pochoutku fanoušci překřtili na “kuličkovou zmrzlinu”. Vyrábí se z čerstvého mléka, smetany, ovoce a dalších přírodních ingrediencí. Neobsahuje umělé konzervanty, barviva ani aromata – dokonce ani tolik diskutovaný ztužený rostlinný tuk nebo palmový olej. V Česku se "nejstudenější dezert světa" prodává od roku 2011.

Společnost hledá nyní pro svoji další expanzi na českém trhu vhodné franšízanty. Stávající prodejní síť ICE’N’GO! tvoří především pevně stojící stánky na atraktivních místech jako jsou zoologické zahrady, zábavní centra, či dětské parky. Společnost má 14 vlastních a 17 franšízových provozoven. V budoucnu hodlá budovat prodejní jednotky, které se budou specializovat na jednorázové akce. Dětské dny, sportovní klání, koncerty, příměstské tábory. Stánky s kuličkovou zmrzlinou by měly stát tam, kde je hodně dětí. Franšízant od centrály získává lokální exklusivitu pro konkrétní regiony ČR. Společnost slibuje zajistit účast i na dalších akcích.

Budujeme exkluzivní síť, nechceme být na každém rohu

Franšízantům nabízí ICE’N’GO! trvalé právní a finanční zázemí, zavedený způsob administrace a vedení prodejního míst, a také marketingovou podporu. Absolvovat by měli vstupní i průběžná školení, praxe není potřeba. Stačí aktivní a osobní přístup k podnikání. Jednorázová investice od 80 do 200 tisíc korun zahrnuje kompletní prodejní zařízení včetně stánku, technologii, licenci, školení, servis, poradenství, inventurní systém, provozní manuál, aj. Výše investice závisí na výběru konkrétního prodejního zařízení, smlouva se uzavírá na 5 let s možností prodloužení bez další investice.

Průběžné měsíční poplatky se v konceptu ICE’N’GO! neplatí. Nutné je kapitálové zajištění, a prodejní prostor o minimální velikosti 4 - 6 m2. "Chceme především, aby se franšízant o stánek staral, a uhlídal si jeho provoz sám. Nejdůležitější je pro nás ale určitě místo, které si najde. Budujeme exkluzivní síť po celé zemi, nechceme být na každém rohu. Naopak, místo prodeje našich dezertů musí být co nejatraktivnější a exkluzivní, skvěle nám funguje například cukrárna u Lednického zámku, na náměstí v Domažlicích, nebo v Radvánovicích, kde je přírodní zábavní park pro děti," říká obchodní ředitelka společnosti Kateřina Vančurová s tím, že důvod je prostý: zmrzliny ICE’N’GO! nepatří právě k nejlevnějším produktům, a nejsou ani určené k běžné denní konzumaci. Výjimečná zmrzlina patří k výjimečným zážitkům.


Populární na fóru

Dotazník regionální produkty a gastroturismus

Dotazník je anonymní a zabere max. 5 min. Jeho vyplněním mi velmi pomůžete při psaní mé bakalářské práce. Děkuji! (dotazník je dostupný do 12. 4. 2022) odkaz...

1 komentář(e)
posledni 07.01.2022
Taco Bell na cestě k vrcholu

Byl bych moc rád kdyby se Taco bell nastěhoval i k nám do Česka třeba do Prahy.

1 komentář(e)
posledni 05.08.2021
Úspěšný rok pro Subway

Jedná se o další z PR článků společnosti SUBWAY a snahu nalákat nové frenšízanty. V uplynulých dvou letech přišel tento řetězec v ČR o 9 restaurací. V roce...

1 komentář(e)
posledni 13.02.2020
Subway vidí potenciál na benzinkách

Čr není Polsko. Situace v SUBWAY je zde nyní zcela jiná. Pobočky v ČR většinou velice rychle končí. Asi nejlepším příkladem je restaurace SUBWAY v Říčanech....

2 komentář(e)
posledni 10.10.2019
Subway vidí potenciál na benzinkách

a

2 komentář(e)
posledni 10.10.2019
Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015