ENII-NAILS má letos v plánu otevřít minimálně 2 až 3 nové salony s nehtovou kosmetikou. Kromě ČR a SR působí nyní také v Itálii, Rakousku, Maďarsku, Bulharsku, či na Ukrajině.
pondělí
05.02.2018
Česká franšízová značka nehtové kosmetiky ENII-NAILS dodává služby a výrobky do evropských zemí, a profituje z módních trendů.
 

V letošním roce by se mělo podle prognóz mohlo dařit ve franšízingu firmám, které se orientují na kosmetiku, péči o vzhled a krásu. Mezi franšízové koncepty, působící v tomto oboru, patří v Česku a na Slovensku značka ENII-NAILS. Salony ENII-NAILS nabízejí nehtovou kosmetiku a služby zaměřené na nehtový design. Loni se značka ENII-NAILS rozrostla o franšízu v Olomouci a dvě nové pobočky na Slovensku, třetí slovenská franšíza se aktuálně připravuje k otevření v Košicích.

"Firmě celkově loni stouply obraty v ČR i SR, vede se i našemu zahraničnímu obchodu," říká jednatel ENII-NAILS Alojz Horný s tím, že značka hledá nové franšízanty v Ostravě, Hradci Králové, či Jihlavě. Obecně je koncept ale vhodný podle Horného do každého krajského města. Ideálním kandidátem pro franšízu ENII-NAILS je zodpovědný a cílevědomý člověk se zájmem o provozování salonu. Předchozí zkušenosti v oboru či s podnikáním nejsou potřeba.

Vyšší výdělky díky novým trendům

Od stále rostoucí konkurence se firma z Uherského Hradiště snaží odlišit investicemi do reklamy, prezentací na veletrzích, a především rychlou reakcí na novinky a trendy na mezinárodním trhu s kosmetikou. Mezi ty poslední patří například zjednodušování a zrychlování procedur při ošetření rukou a nehtů v salonech, kdy zákaznice již nemusí trávit v pobočkách ENII-NAILS tolik času. Stejně tak salony díky zlepšování služeb stihnou obsloužit více klientek, a mají tak možnost dosahovat vyšších výdělků.

Jaké podmínky platí pro nové franšízanty ENII-NAILS? Centrála nepožaduje poplatek za získání licence. Franšízant dostává naopak zdarma marketingové materiály a pomoc při nutných úpravách provozovny. Prvotní investice, která zahrnuje i naskladnění zbožím, začíná již od 145 tisíc korun. Návratnost investic bývá asi jeden rok, smlouvy se podepisují na dobu 5 let. Franšízanti mají zajištěnou také exkluzivitu v dané lokalitě, a 35% slevu na nákup značkových produktů. Kromě služeb se partneři ENII-NAILS věnují i různým školením a vzdělávání v oblasti nehtového modelingu a designu.


Populární na fóru