Byznys z úspěchu ostatních

"V příštím roce bychom mimo jiné rádi spustili vlastní informační systém, který je nyní ve fázi testování a který usnadní práci franšízantů a přispěje k ještě lepší péči o klienty," říká master-franšízantka Alena Koubková.
pondělí
12.03.2018
Polská síť doučovacích center 2plus2 otevírá v Česku ročně 4 franšízy. Vedení poboček se snaží franšízantům maximálně zjednodušit.
 

V příštím školním roce oslaví značka 2plus2 Škola matematiky již 5. výročí fungování na českém trhu. Polský vzdělávací koncept zastupuje v Česku od roku 2014 držitelka master-licence Alena Koubková. "Za tu dobu se nám podařilo otevřít 16 franšízových poboček. Ročně otevíráme průměrně 4 pobočky, rádi bychom v příštím roce otevřeli již dvacátou. Přednostně hledáme nyní franšízanty v Brně, Olomouci, Zlíně, Jihlavě a Ústí nad Labem," říká.

Koncept se podle jejích slov neustále vyvíjí a zlepšuje. "Jdeme hlavními dvěma směry: rozšiřování nabídky našich vzdělávacích programů a učebních materiálů pro klienty, a vývoj nástrojů pro lepší a jednodušší vedení našich poboček pro franšízanty," vysvětluje Alena Koubková. Nabídka její společnosti Business Language Center na doučování a vzdělávání dětí zahrnuje kromě matematiky také další vyučovací předměty jako je fyzika, český jazyk nebo angličtina.

Vyniknout a uspět

Doučovací centrum může být v každém větším městě. Franšízant školy musí být zdatný v komunikaci, a musí mít dostatečný kapitál na roční provoz pobočky, výhodou je zkušenost v oboru. Franšíza 2plus2 Škola matematiky patří k těm vůbec nejlevnějším. Minimální investice se pohybuje v rozmezí 70 a 80 tisíc korun, částka zahrnuje i nutné vybavení učebny. Učebna musí být veliká minimálně 25 čtverečních metrů.
"Naše značka je zárukou stabilního růstu, jak dokazují výsledky našich poboček a kladné ohlasy našich zákazníků. Podnikání s námi ušetří spoustu peněz i času všem, kteří chtějí tvrdě pracovat, vyniknout a uspět na trhu s mimoškolním vzděláváním," dodává česká master-franšízantka.