Vstupem do sítě Eazi-Apps získávají franšízanti nejen zázemí mezinárodní společnosti, ale i možnost pracovat v dynamicky se rozvíjejícím oboru moderních technologií. Působením v oblasti IT tak můžou využívat svoje schopnosti a zároveň být užitečnými pro jiné podnikatelské subjekty.
Pátek
16.03.2018
Mezinárodní síť Eazi-Apps se zaměřuje vytváření marketingových řešení prostřednictvím moderních technologií. Franšízovou licenci nabízí i na českém trhu.
 

Že je možné rozvíjet podnikání na principech franšízingu v oblasti gastronomie nebo maloobchodu už překvapí jen málokoho. Že je však možné franšízovou spolupráci uplatnit i v sektoru vývoje mobilních aplikací už bude pro mnohé novinkou. Právě to dokazuje společnost Eazi-Apps, která se specializuje na vytváření komplexních marketingových řešení. Cílem poskytovaných služeb je především zvyšování prodeje výrobků a zviditelnění značky na trhu. Firma byla založena v roce 2010 v anglickém Leicesteru a v současnosti platí za předního producenta a dodavatele na poli moderních mobilních aplikací a mobilních webových stránek. Jako mezinárodní síť má Eazi-Apps své pobočky ve více než 15 zemích.

Aby společnost oslovila co nejvíce zájemců, chystá se prostřednictvím marketingové kampaně oslovit vývojáře, kteří by měli zájem o práci v lukrativním odvětví moderních technologií. Mezi oblasti, na něž se firma soustředí především, je zvyšování úrovně povědomí o značce, zvyšování viditelnosti, zefektivnění využívání sociálních sítí nebo navyšování návštěvnosti webových stránek a zvýšení viditelnosti v rámci mobilního vyhledávání. „Během následujících 12 měsíců bychom chtěli rozšířit působení společnosti o několik nových partnerů ve větším počtu regionů,“ říká developer aplikací pro smartphony a master-franšízant Ladislav Gubeliny.

Franšízantem Eazi-Apps se může stát každý, kdo má zájem o dlouhodobou spolupráci, je cílevědomý a průbojný. Díky platformě s širokou škálou přizpůsobitelných funkcí a základním balíčkem propagačních materiálů získají podnikatelé všechny důležité prvky, které se podle Ladislava Gubelinyho stanou základem budoucí úspěšné a prosperující firmy. Při vstupu do sítě je třeba počítat se základním jednorázovým poplatkem 230 tisíc korun bez DPH. Zakoupením licence se podnikatel stává členem společnosti Eazi-Apps s možností poskytovat obchodní webové aplikace. Předchozí technické a grafické zkušenosti přitom nejsou podmínkou.

V rámci rozšíření působení formou franšízové spolupráce neupřednostňuje firma žádné regiony a nabídka platí pro celou Českou a Slovenskou republiku. „Zakoupení licence je příležitostí pro zájemce stát se pánem vlastního času. Proto jsme se rozhodli podpořit tuto myšlenku i inzercí na úspěšných webových stránkách v Česku a na Slovensku,“ uzavírá Ladislav Gubeliny.