Prázdninové vzdělávání / ​Nyní připravujeme oblíbené letní příměstské tábory Bricks4Kidz. S využitím speciálních sad součástek LEGO®Technic staví děti podle návodů motorizované modely, mozaiky, postavičky z větších kostek, dopravní prostředky nebo pohyblivé stroje, říká majitelka masterfranšízové licence v ČR.
Pátek
25.05.2018
Franšízový koncept Bricks4Kidz otevřel svoji 10. pobočku. Je vhodný pro podnikatele, kteří se nebojí přicházet s vlastními nápady.
 

Bricks 4 Kidz programy pracují se stavebnicemi LEGO, ze kterých děti staví speciálně navržené modely, což jim přináší vzdělání formou hry a navíc rozvíjejí svou tvořivost a jemnou motoriku. Programy založené na konceptu Bricks4Kidz nabízejí prostřednictvím 700 franšíz v 35 zemích světa různorodé vzdělavácí aktivity pro děti, například školní kroužky, tábory a oslavy. Nové franšízy letos otevřel koncept Brick 4 Kdiz na severu Prahy a v Hradci Králové, a v plánu má další expanzi. "Rádi bychom se rozšířili více po Čechách do středně až větších měst. O regionu každé franšízy však individuálně jednáme," říká majitelka master-franšízové licence pro ČR Michele Leschová.

"Na začátku roku jsme otevřeli novou pobočku Bricks 4 Kidz na severu Prahy a nyní můžeme s radostí prohlásit, že máme pokrytou celou Prahu. Nebyl to náš záměr, ale je zajímavé, že našich prvních pět franšízantů byly ženy a poslední tři muži," vypočítává nové pobočky svého konceptu. "Stále hledáme franšízanty ve městech s více než 60 000 obyvateli a naše požadavky se v tomto směru v podstatě nezměnily. Hledáme lidi, kteří mají kladný vztah k dětem, jsou organizačně schopní, nebojí se jít do podnikání naplno a přicházet s vlastními nápady," říká Michele Leschová.

Organizační schopnosti a vůle věnovat dostatek času

Pro podnikání s Bricks 4 Kidz není potřeba mít dlouholeté zkušeností nebo nějaké speciální dovednosti. Centrála zajišťuje kompletní vzdělávací program. Nejdůležitejší jsou pro franšízanty jejich organizační schopnosti a vůle věnovat dostatek času svému podnikaní. Program Bricks 4 Kidz je velmi flexibilní a každý franšízant si ho může přizpůsobit podle toho, co nejlépe vyhovuje jemu a jeho regionu. Aby franšízant Bricks 4 Kidz dosáhl co největšího úspěchu, potřebuje být podle Michele Leschové schopný reagovat na okolní trh v rámci nabídky aktivit v dané oblasti, ovládat způsob marketingu i cenovou politiku.

Počáteční investice činí 240 tisíc korun. Nejsou přitom potřeba velké prostory, jednou z možností je podnikat z domova. Výhodou franšízy je rychlá návratnost investice, nízká režie, rozumné marže zejména z narozeninových party a vícedenních příměstských táborů, či možnost uplatnit ve firmě i své vlastní nápady. Zavázat se je však nutné alespoň na 30 hodin týdně. Bricks4Kidz je tak ideální pro ty, kteří nezvažují podnikání jako svůj hlavní výdělek, anebo třeba pro ženy na mateřské dovolené či studenty.


Ve 35 zemích / Programy založené na konceptu Bricks4Kidz nabízejí prostřednictvím 700 franšíz v 35 zemích světa různorodé vzdělavácí aktivity pro děti, například školní kroužky, tábory a oslavy.
Kontaktní formulář
Kontaktní formulář
If you see this, leave this form field blank