Doma i v kanceláři / Franšízantům postačí k podnikání s BodyBody přístroj EMS, který si mohou zakoupit nebo pronajmout, a vlastní automobil pro dopravu ke klientům. V případě osobních trenérů odpadá i budování nového fitnesscentra.
Čtvrtek
28.06.2018
Novou podobu franšízového konceptu nabízí síť fitness center BodyBody. Osobní trenéři budou dojíždět za klienty domů i do práce.
 

Osobním trenérům poskytuje společnost BodyBody nově možnost zakoupení licence na provoz mobilních služeb, kdy dojíždějí na místo, které si klient sám určí. Ať už v obývacím pokoji nebo zasedací místnosti ve firemním sídle, speciální cvičení s přístrojem EMS není nutné provádět v tělocvičně. Jeho výhodou je naopak flexibilita i minimální náročnost na potřebné prostory. Franšízanti v podobě osobních trenérů platí podle majitelky Ivany Aquin snížený franšízový poplatek.

První služby tohoto druhu zavedla síť BodyBody v Mladé Boleslavi. "Je to skvělá příležitost pro osobní trenéry s minimální vstupní investicí," říká Ivana Aquin s tím, že rozrůstající se fitness značka se tak dostane také opět blíž ke svým zákazníkům, a umožní jim další časovou úsporu. K dispozici jim bude stejně jako u majitelů franšízových fitness center centrální marketing a webové stránky s možností rezervace cvičebních hodin pro zákazníky.

Možnost pořízení přístrojů na leasing či splátky

BodyBody před pěti lety otevřelo své první privátní studio, ve kterém se trénuje s pomocí inovativní technologie EMS (elektrická stimulace svalů). Posilování je díky EMS účinnější a významně šetří čas. Klienti během 20 minut posílí 90% svalové hmoty. Klienti na sobě velmi brzo vidí výsledky, neboť kontrakce ve svalech jsou četnější a pronikají i do hluboko umístěných svalů. Nyní si klienti mohou dopřát ještě většího komfortu, kdy osobní trenér dorazí i s inovativní technologií EMS do jejich domova či kanceláře.

Pro provozování konceptu BodyBody Home & Office stačí, aby si osobní trenér pořídil jediný přístroj EMS a měl k dispozici malý automobil pro dopravu ke klientům. BodyBody se postará o veškeré zaškolení a poskytne partnerovi potřebnou infrastrukturu, provozní podporu, web a marketing. BodyBody pomáhá i s financováním přístroje na splátky či leasingem, dokáže pomoct i s pořízením automobilu na provozní leasing. 

Více informací získáte níže v Katalogu franšíz.


Investice nebo vlastní účast / Osobní angažovanost v provozu je preferována, není však podmínkou a studio lze pořídit i jako investici. Předpokládaná počáteční investice činí od 500 tisíc Kč s očekávanou návratností okolo 1 roku.