Tým Expense Reduction Analysts se rozrostl

Téměř stoprocentní úspěch / Díky tomu, že partneři ERA jsou specialisté na jednotlivé obory a disponují tím, co firmám většinou v těchto oblastech schází – časové i lidské zdroje, expertízu, metodologii, znalost tržních benchmarků, dosahují zajímavých výsledků. Pochlubit se tak mohou 90% úspěšností a úsporami v průměru cca 20 %.
Středa
15.08.2018
Svých 23 let zkušeností z oboru logistiky se Jiří Kunz rozhodl zúročit jako nový partner franšízového konceptu Expense Reduction Analysts (ERA).
 

Nový partner Expense Reduction Analysts (ERA) je mimo jiné spoluvlastníkem společnosti CSI Logistics, která se zabývá konzultační činností v logistice, přímou operativní spoluprací s klienty, procesními změnami v logistice a implementací změn v procesu. Za sebou má také bohaté zkušenosti ze supervizorských a manažerských pozic v mnoha nadnárodních společnostech a práci na projektech pro klienty jako DB Schenker, Kraft Foods, Exxon Mobile, GlaxoSmithKline, Bobcat, Douwe Egberts CZ, Rémy Cointreau a mnoho dalších. „Rád bych spoluprací s ERA uplatnil své dlouholeté manažerské dovednosti, zkušenosti z logistických stáží v zahraničí a efektivně je využil při snižování nákladů firmám také v České republice," popisuje své rozhodnutí Jiří Kunz.

„Výrobní a skladová logistika je v různé míře zdrojem nákladů prakticky každé firmy. S příchodem Jiřího Kunze se nám otevírá možnost nabídnout jeho zkušenosti jak stávajícím, tak budoucím klientům,“ komentuje nástup nového kolegy Jiří Rybár, řídící partner českého týmu ERA. V současné době má ERA v České republice 15 partnerů. Potenciál sítě však podle vedení společnosti ještě není vyčerpán. V plánu tak má její další postupné rozšiřování o jednoho až dva partnery ročně. 

Odborníci z nejrůznějších oborů

Franšízanty hledá ERA v řadách lidí, kteří mají zájem začít rozvíjet své podnikání v rámci poradenské franšízy ERA v oboru, ve kterém mají již profesní zkušenosti a baví je. Franšízanti tak ​​pochází z různých prostředí a oborů, většinou z korporátních firem a při založení vlastního podnikání se neopírají pouze o zavedenou značku ERA, ale využívají také své bohaté zkušenosti z předchozích let.

„Noví partneři mohou pocházet z různých oblastí podnikání jako bankovnictví a pojišťovnictví, energetika, facility management, fleet management, logistika a transport, obalové materiály a technika, telekomunikace a IT, personální služby a mohou mít různé odborné znalosti. Mohou být historicky konzultantem, ředitelem, analytikem, prodejcem a podobně,“ říká Jiří Rybár, řídící partner společnosti Expense Reduction Analysts.

Na mezinárodním poli je ERA aktivní již čtvrt století, české firmy mohou služeb tohoto konceptu využívat již osmým rokem. Své klienty podporuje v růstu tím, že jim pomáhá optimalizovat tzv. temná zákoutí provozních nákladů a souvisejících činností.


Zúročení vlastních schopností / Jiří Kunz a všichni zájemci o podnikání s konceptem Expense Reduction Analysts zaplatí za licenci této značky 40 tisíc EUR. Franšíza je příležitostí pro ty, kteří mají vysoké mínění o svých schopnostech a zkušenostech a chtějí je využít více pro sebe.