Bez vysoké investice / Zájemce o podnikání se spolupráci s Kiwicode zaplatí vstupní poplatek ve výši 300 tisíc korun. Měsíčně pak bude franšízorovi odvádět 4 % z prodeje jeho e-shopu.
Středa
31.10.2018
Trh E-commerce je v České republice neustále na vzestupu. Koncept Kiwicode nabízí svým franšízantům šanci na něm prorazit a uspět.
 

Obliba online nákupů u Čechů rok od roku vzrůstá stejně tak jako částky, které v e-shopech utrácí. Není proto divu, že řada lidí přemýšlí o založení vlastního internetového obchodu. A právě s tím jim může pomoci společnost Kiwicode. Díky franšízové spolupráci s tímto konceptem může být start jejich online podnikání jednodušší, než kdyby začínali od nuly na vlastní pěst.

Vzhledem k tomu, že potenciál internetového podnikání není žádným tajemstvím, pozoruje značka Kiwicode o franšízové licence na českém i slovenském trhu velký zájem. Spolupráce s Kiwicode totiž franšízanty zbavují někdy nudných a náročných povinností, které je v rámci provozování vlastního e-shopu čekají. A to dokáží ocenit. Jako součást sítě Kiwicode nemusí řešit skladové zásoby, omezené množství produktů od dodavatelů, účetnictví a další někdy nepříjemné záležitosti. Franšízant má na starosti pouze správu obchodu, a proto může podnikat kdykoliv a kdekoliv na světě. Jediné, co k tomu potřebuje, je notebook.

A jak to celé funguje? Poměrně jednoduše. Na samém začátku se zájemce o franšízu rozhodne, na jaký sortiment by se měl jeho e-shop orientovat. „Zájemci většinou chtějí provozovat e-shop se zbožím, ke kterému mají jakýmkoliv způsobem osobní vazbu. Je to zároveň i jeden z naších důležitých požadavků. Víme, že podnikat v oboru, který vás nenaplňuje může být po čase velmi frustrující a pro obě strany kontraproduktivní, proto je výběr oboru e-shopu zásadní,“ upozorňuje Dominik Paťha, jednatel společnosti Kiwicode.

„Velkou výhodou, kterou Kiwicode svým franšízovým partnerům přináší, je zprostředkování dodavatelů pro jejich e-shop. A to z nejrůznějších oborů. V našem systému vidí franšízant tisíce dodavatelů z každého oboru, ze kterých může vybírat nespočet produktů, které následně jednoduše naimportuje na svůj e-shop a prodává,“ říká Dominik Paťha s tím, že oborů je opravdu mnoho. Prodávat je v rámci spolupráce možné vše kromě vysokoobrátkového zboží jako jsou např. potraviny, léky nebo hygienické potřeby.


Široký sortiment, náskok před konkurencí / „Vzhledem k tomu, že výběr zboží od našich dodavatelů je opravdu velký a ceny jsou v podstatě nejnižší na trhu, tak nabízené produktové portfolio našich e-shopů je pro zákazníky skutečně velice zajímavé. Nechat zákazníka vybrat z mnoha tisíců produktů na specializovaném e-shopu za nejnižší cenu na trhu je jeden z hlavních důvodů, proč u nás zákazníci nakupují a také jeden z mnoha důvodů, proč nás oslovují zájemci o provozování franšízy,“ prozrazuje jednatel Kiwicode Dominik Paťha.