Partner v podnikání / Na mezinárodní úrovni působí Depil Concept prostřednictvím master-franšízanta a nabízí tak možnost vytvoření franšízového řetězce po celé zemi s nepřetržitou podporou centrály. Ta zajišťuje nejen provozní monitoring a průběžný trénink, ale také pomáhá svým partnerům s centrální organizaci klíčových oblastí expanze a podpory vašich salonů jako jsou marketing, prodej, HR a finance.
Středa
30.01.2019
Téměř 100 poboček ve čtyřech zemích světa. Taková je síť značky DepilConcept. Rozvíjet se chce i na našem trhu. Je novinkou v Katalogu franšíz.
 

Podnikání v oblasti péče o krásu a tělo je nejen v České republice stále populárnější. Na to sází také franšízová značka DepilConcept, která u nás aktuálně hledá master-franšízanta, jenž by se postaral o rozvoj této sítě na celém trhu. Pro podnikatele, kteří mají chuť na trh přivést zcela novou značku, představuje tato původem portugalská síť zajímavou příležitost. Důkazem může být její úspěšný rozvoj v sousedním Polsku. Tamní master-franšízový partner má v současnosti více jak 50 franšízových poboček.

DepilConcept je síť specializovaných kosmetických salonů, které nabízejí nejnovější způsoby ošetření pro trvalé odstranění chloupků (fotoepilaci) a fototerapii. Jak franšízor uvádí, jedním z faktorů, díky nimž se jim daří oslovovat zákazníky po celém světě, jsou konkurenceschopné ceny jejích služeb. Vyvrací tak mýtus o tom, že účinné a trvalé odstranění chloupků je luxusem, který si může dovolit jen bohatá klientela.

Cílem poskytovatele master-franšízových licencí je najít ambiciózního a dynamického kandidáta, který by se postaral o budování sítě franšízových poboček po celém území Česka. A to samozřejmě za předpokladu dodržování veškerých postupů a standardů DepilConcept, které se v praxi úspěšně osvědčily nejen v již zmiňovaném Polsku, ale také v Brazílii, Srbsku či v domácím Portugalsku. Výhodou je, pokud mám zájemce o licenci již zkušenosti franšízingem, řízením společnosti nebo podnikáním v oblasti estetiky a krásy.

Cena master-licence je závislá na velikosti území, které bude mít partner na starosti, a začíná na 50 tisících eur. Úkolem master-franšízanta je nejen vyhledávat nové franšízové partnery, ale také otevřít minimálně jeden kosmetický salon této značku, což ho přijde na 26 až 34 tisíc eur. ​„Před otevřením pobočky čeká na master-franšízanta důkladné třítýdenní školení, aby si osvojil všechny nezbytné dovednosti potřebné k úspěšnému rozšiřování a řízení franšízové sítě," říká Anna Ermakova, manažerka pro mezinárodní expanzi společnosti DepilConcept. A jak dále dodává, po zahájení provozu a v průběhu celé spolupráce se pak může partner spolehnout na efektivní pomoc a podporu ze strany poskytovatele licence, například při výběru a školení zaměstnanců a franšízantů, při akvizici nových klientů, při tvorbě a realizaci marketingových strategií nebo v oblasti zákaznického servisu a prodeje.


Záruka ziskovosti / Vedení značky Depil Concept si je vědomo, že podnikání musí přinést zisky. Také proto, jak říká, byla její obchodní koncepce navržena tak, aby umožnila dosažení ziskovosti od prvního měsíce provozu.