Franšíza Helen Doron hlásí novinky

Franšíza z pera odborníka / Metodu výuky anglického jazyka pro děti od 3 měsíců do 19 let vyvinula britská lingvistka Helen Doron. Podle jejího konceptu se již od roku 1985 učí tisíce batolat a malých dětí na celém světě. V roce 2019 získala ocenění Global Franchise Award 2019 jako nejúspěšnějsí vzdělávací koncept dětí.
Pátek
05.04.2019
Inovace nabídky produktů je předpokladem úspěchu každé firmy, franšízy nevyjímaje. Vzdělávací koncept Helen Doron English se toho drží a stále se rozvíjí.
 

Majitelé master-franšízových licencí konceptu Helen Doron English z 37 zemí světa z 5 kontinentů se v těchto dnech účastní mezinárodní konference ve španělské Marbelle. Autorka metody, britská lingvistka Helen Doron zde představila hned několik nových produktů, na které se mohou těšit nejen studenti, ale také lektoři a franšízanti této sítě. A to i v České republice.

Jedním z nich je také zcela nový kurz s názvem ALPHABOAT. Ten je určen dětem ve věku 6 až 8 let a k výuce základů čtení a psaní v angličtině využívá nové technologie. Součástí výukových materiálů k tomuto kurzu je interaktivní mobilní aplikace. „I díky těmto revolučním technikám Helen Doron Educational Group potvrzuje svou pozici celosvětového lídra ve vzdělávání,“ říká Marek Halfar, jednatel společnosti Angličtina pro děti, která je držitelem master-franšízové licence pro Českou republiku.

Nové zázemí v opavské centrále

Novinky se však netýkají jen nabídky vzdělávacích programů a kurzů. Společnost Angličtina pro děti otevřela v březnu zcela nové vzdělávací centrum, odkud bude řídit rozvoj celé sítě na českém trhu. Nové zázemí pro centrálu franšízového konceptu vzniklo generální rekonstrukcí bývalých jeslí v Opavě-Kateřinkách. Právě v Opavě totiž před 15 lety začaly děti navštěvovat kurzy Helen Doron English.

„Po 14 letech úspěšného fungování vzdělávacího centra pro děti a dospělé, které se zabývá především výukou anglického jazyka metodou Helen Doron, a do kterého od doby jeho otevření docházela již více než tisícovka opavských i mimoopavských dětí, jsme v březnu otevřeli zcela nové vzdělávací centrum,“ dodává Marek Halfar. 

Za tu dobu se možnost vzdělávat se prostřednictvím této metody rozšířila díky franšízingu po celé naší zemi. Výuková centra Helen Doron English tak dnes najdeme na 80 místech, kam pravidelně za výukou dochází více jak 8 200 dětí školního i předškolního věku. Stále však jsou k dispozici ještě volné oblasti, kde lze pod hlavičkou této celosvětové značky podnikat.


Úspěch z Cambridge / Žáci a studenti jazykových škol Helen Doron English se tradičně účastní cambridgeských zkoušek. Jen loni se do nich zapojilo 45 výukových center HDE po celém Česku, ve kterých zkoušky skládalo 815 studentů. Podle statistik dopadají děti v českých pobočkách u ústních zkoušek o téměř 20 procent lépe, než je celosvětový průměr testovaných dětí.