Finanční nároky / Investice do franšízy BodyBody Home&Office začíná na 300 tisících Kč, a to při využití financování od BodyBody s automobilem na operativní leasing. Návratnost investice může franšízant očekávat dle slov franšízora cca do 1 roku.
pondělí
24.06.2019
Žádné náklady spojené s pronájmem prostoru a nižší počáteční investice než při otevření klasické franšízové pobočky. To je BodyBody Home&Office.
 

Franšízová síť BodyBody, který u nás působí zhruba 6 let, byla na trhu doposud známá spíše díky svým fitness studiím využívajících při cvičení s klienty časově úspornou tréninkovou metodu EMS (elektrická stimulace svalů). Každý dvacetiminutový EMS trénink vydá  za 1,5 hodiny klasického tréninku. V současné době však chce stále více nabízet franšízovou licenci i osobním trenérům, kteří chtějí touto metodou pracovat, ale nemají zájem o otevření vlastního fitness studia.

Ti mají již nějakou dobu možnost podnikat s touto značkou v rámci konceptu BodyBody Home&Office. Pro rozjetí tohoto druhu byznysu stačí, aby si osobní trenér pořídil jeden přístroj EMS a měl k dispozici malý automobil pro dopravu ke klientům. To představuje opravdu značně nižší náklady než na otevření kamenné pobočky. Vždyť zájemce o licenci, který si chce otevřít fitness studio se musí připravit na investici ve výši minimálně 1 milionu Kč, kdežto rozjet byznys pod hlavičkou BodyBody Home&Office může již s investicí od 300 tisíc Kč. Návratnost investice může být pro osobní trenéry rychlejší než u klasického studia a trenér své finance může získat zpět i v horizontu jednoho roku, říká majitelka sítě Ivana Aquin.

Služba BodyBody Home&Office funguje tak, že certifikovaní a proškolení trenéři přijedou až ke klientovi do kanceláře nebo domů, EMS technologii od XBody přivezou s sebou a v pohodlí kanceláře či domova s klientem jednou nebo dvakrát týdně efektivně procvičí celé tělo. Při prvním setkání trenér zhodnotí fyzický stav klienta a domluví se s ním na tom, čeho chce tréninky dosáhnout. Na cvičení stačí prostor kanceláře, malá zasedací místnost, firemní fitko či např. u cvičení doma obývací pokoj. Ideální je i možnost se po cvičení osprchovat. Během půl hodiny je klient zase zcela připraven na další pracovní  výkony či jiné činnosti, a to i s pozitivním pocitem, že v dlouhém pracovním dni udělal také něco pro sebe.

Metoda EMS kromě efektivního budování svalstva, tvarování postavy či redukci váhy také účinně snižuje až eliminuje bolesti zad. Jemné elektrické impulsy pronikají totiž i do hluboko umístěných svalů v okolí páteře a díky posíleným svalům se zlepšuje držení těla a bolesti zad mohou i zcela odeznít. Proto je koncept BodyBody Home & Office ideální především pro všechny, kdo mají sedavé zaměstnání u počítače a nechtějí ztrácet čas dlouhým tréninkem v klasickém fitness studiu a cestováním za ním.


Rychle a efektivně / Fitness koncept BodyBody založen na tréninkové meetodě EMS nabízí klientům v dnešní uspěchané době časově nejefektivnější trénink, který probíhá nejen v privátním studiu, ale nyní i doma či v kanceláři. Díky BodyBody Home&Office se svým klientům přiblížil zase o krok blíže.