Na dosah zákazníkům / Investice do otevření obchodu Camp David & Soccx se pohybuje od 250 tisíc do 5 milionů Kč. Konečná výše závisí na zvoleném konceptu spolupráce, velikosti a umístění prodejny. Ta je ideální v hlavních nákupních zónách měst či v obchodních centrech.
pondělí
21.10.2019
Franšíza Camp David & Soccx se hodí do všech měst s více jak 50 tisíci obyvateli. Otevírat chce až 4 pobočky ročně.
 

V průběhu letoška se vedení sítě Camp David a Soccx zaměřující se na prodej dámské i pánské módy podařilo otevřít jednu prodejnu, a to v libereckém OC Forum. Z důvodu rekonstrukce centra je však tato pobočka otevřena jen do 30. ledna příštího roku. Během letošního listopadu však zahájí provoz zbrusu nová prodejna v OC Letná.

Podle obchodního ředitele Petra Velvarského má společnost Beck International, která za rozvojem prodejen Camp David a Soccx na tuzemském trhu stojí, ročně rozpočet na otevření dvou až čtyř prodejen. „V současné době nás zajímají z hlediska expanze zejména všechna 50tisícová města, ve kterých doposud nejsme,“ doplňuje Velvarský s tím, že směr franšízového rozvoje se společnosti osvědčil. Proto jej plánuje rozvíjet i nadále.

Dobrou zprávou pro potenciální franšízanty je, že dle vedení společnosti se oběma značkám u nás daří čím dál lépe. Jak Velvarský upozorňuje, mohou za to zejména kvalitní materiály prodávaného oblečení a také originální a nepřehlédnutelný design. Svou roli hrají také marketingové aktivity, které nepomáhají ke známosti značky – reklamu můžeme vidět například i v TV Prima, v pořadu Autosalon.

Německé značky Camp David a Soccx symbolizují sebevědomý, dokonalý styl a pozitivní pohled na život, je to vášeň k módě, partnerství, autentičnost a láska k detailu. Pánský brand oblečení Camp David představuje 5 tematických linií – Blue, Green, Red, White a také Black - linie premium class. Každá z nich má své vlastní zaměření a představuje odlišný styl. Dámská kolekce SOCCX symbolizuje jistotu a individualitu.


Dlouholetá franšíza / Německá společnost Clinton Grosshandels, která za značkami pánského oblečení Camp David a dámské módy Soccx stojí, má s franšízovým rozvojem své sítě dlouholeté zkušenosti. Využívá ho totiž již více než 20 let jako ideální způsob pro dosažení růstu značky.