Šťastná sedmička
Masarykovo nádraží se stalo zatím posledním otevřeným místem, kde si zákazníci mohou objednat legendární Whopper Burger. Během letoška by však mělo dojít k otevření celkem sedmi restaurací této fastfoodové sítě. Kromě pobočky na Masarykově nádraží, nedávno své dveře otevřely i ty v Pardubicích a v Liberci. Podle našich informací by další z plánovaných poboček měla zahájit provoz v královéhradeckém OC Atrium.
V případě nové pražské pobočky jde o relativně malou restauraci. „Při jejím budování jsme museli improvizovat. Například část zázemí je umístěna v horním patře,“ říká ředitel společnosti BK Team Jan Mráz s tím, že nabídku to nijak neovlivní. Bude stejná jako v ostatních restauracích této globálně známé značky.
Každý den navštíví restaurace Burger King po celém světě více než 11 milionů lidí. Franšízu značky s historií sahající až do roku 1953, začala provozovat na českém trhu společnost BK Team v roce 2009. První pobočka však spatřila světlo Česka v nákupním centru Metropole Zličín již v roce 2008. Za jejím otevřením stála další společnost, která také vlastní licenci Burger King pro Českou republiku, společnost Amrest. Ke konci letošního 2019 stojí po celé republice celkem 27 restaurací této značky, 5 jich provozuje přímo BK Team, 15 jich je pak provozováno společností Amrest.
Zobrazit v katalogu franšíz
PŘEČTI ČLÁNKY
„Franšízová síť kaváren CrossCafe umí pomoci těm, kteří chtějí začít kavárenský byznys,“ říká ředitel společnosti Mgr. David Štangler.
Vašek Hájek za tři roky, do kterých spadala éra covidu, stihl otevřít tři úspěšné franšízy Vosíme.cz. Proč uvěřil právě této pizze?
Chocafé je kavárna, kde proudí především belgická čokoláda. Co tento koncept nabízí franšízantům nám v rozhovoru přiblíží zakladatel značky Jan Novák.
Dva kamarádi Honza a Matěj postavili svůj koncept bistra na čerstvých těstovinách, které dovedou mimořádně rychle servírovat zákazníkovi. Nyní svůj nápad nabízí jako franšízu.
„Počty franšíz s vaflemi, palačinkami a lívanci rostou. Nyní cílíme na všechna krajská města“, říkají franšízoři Elvis Osmanović a Dino Pekez.
Nejčtenější
Každý den lidé zhlédnou na YouTube více jak miliardu videí. Proč toho nevyužít pro vlastní zisk?
Franšízy modernizují své financování. Česká kavárenská síť CrossCafe Original nabízí nováčkům spolufinancování investic.
TAB Board propojuje majitele a manažery lokálních firem, kteří mezi sebou sdílí zkušenosti. Franšízant Tomáš Petrů pro setkání využívá i netradiční prostředí.
Jak se daří pobočkám nově otevřené Partners Banky a kde je šance pro nové franšízanty? Odpovídá Jan Brejl, obchodní ředitel finanční skupiny Partners.
Další franšíza vstoupí do konkurence amerických fastfoodových značek a první pobočka vznikne v Praze. Co nového se dá do byznysu s burgery přinést?
Populární na fóru
Dotazník regionální produkty a gastroturismus
Dotazník je anonymní a zabere max. 5 min. Jeho vyplněním mi velmi pomůžete při psaní mé bakalářské práce. Děkuji! (dotazník je dostupný do 12. 4. 2022) odkaz...
Taco Bell na cestě k vrcholu
Byl bych moc rád kdyby se Taco bell nastěhoval i k nám do Česka třeba do Prahy.
Úspěšný rok pro Subway
Jedná se o další z PR článků společnosti SUBWAY a snahu nalákat nové frenšízanty. V uplynulých dvou letech přišel tento řetězec v ČR o 9 restaurací. V roce...
Subway vidí potenciál na benzinkách
Čr není Polsko. Situace v SUBWAY je zde nyní zcela jiná. Pobočky v ČR většinou velice rychle končí. Asi nejlepším příkladem je restaurace SUBWAY v Říčanech....
Subway vidí potenciál na benzinkách
a
Franšíza McDonald’s? Doživotí
Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?
Sushi v Česku jde
Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.
Komunikace je základ
The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...