V Táboře začínají žít zdravě a hubnout s NATURHOUSE, a není to apríl

Naturhouse prodejna
Čtvrtek
01.04.2010
Právě dnes, v den aprílových žertíků, se otevírá již 10. prodejna franšízového konceptu NATURHOUSE, jak informoval Master franchisant Jan Gonda.
 

Prodejna je přímo v srdci města, na pěší zóně na náměstí Františka Křížka. Jde o první nízkonákladovou prodejnu, která dává pracovní příležitost třem lidem, provozní doba je od pondělí do pátku od 9 do 17 hodin. Prozatím. Investor uvažuje, že do budoucna rozšíří provozní dobu i personál.

NATURHOUSE má v současné době 10 franšízových provozoven, z toho 6 v v Česku a 4 na Slovensku a další jsou v jednání.

Hlavní náplní provozoven NATURHOUSE je poradenství v oblasti výživy, nejedná se o drastické diety, ale osobní poradenství s přihlédnutím k pracovní zátěži, metabolismu a zdravotnímu stavu. Individuální plán z rukou odborníka dovede klienta k ideální váze a pomůže ji udržet, zkrátka je naučí správně jíst. Mnoho klientů je mile překvapených, že jedí více a přitom hubnou, jídelníček je promyšleně sestaven tak, aby byly co nejlépe zachovány metabolické, biochemické a fyziologické potřeby jednotlivce.

Doplňkovou náplní NATURHOUSE je prodej produktů pro podporu hubnutí, ale i bylinek a doplňků výživy nebo produkty určené pro zvláštní výživu.

Master franchisant Jan Gonda informoval server www.FranchisingINFO.cz o tom, že hledá franšízanty na Moravě, kde plánuje ještě více se rozšířit.