Maximální vzdělání přiměřené útlému věku

Společnost KinderGarten působí na trhu předškolního vzdělávání od roku 2004.
Středa
29.09.2010
KinderGarten jako první společnost na českém trhu nabídla možnost zřízení a provozování vlastní školky na principu franchisingu.
 

Demografický vývoj populace v ČR říká, že je nedostatek žáků na druhém stupni základních škol, stejně tak na středních školách a naopak nedostatek míst ve školkách. Husákovy děti se obuly do porodnosti a demografická křivka tak kopíruje situaci před třiceti lety.

Tenkrát ovšem nebyly možnosti soukromých a firemních školek. Možnosti dnešních dětí jsou maximální, o to více je zarážející, že právě tyto děti, ve kterých budujeme sebevědomí a osobnosti by měly mít státní maturitu a zařadit se do průměrnosti.

KinderGarten jako první společnost na českém trhu nabídla možnost zřízení a provozování vlastní školky na principu franchisingu, a to již před více než 5ti lety. KinderGarten nabízí možnost využití komplexního zázemí společnosti, které je třeba ke zřízení vlastních poboček. Franchisa je vhodná jak pro vlastní podnikatelský záměr, tak pro stávající předškolní zařízení, která chtějí vstoupit do sítě školek KinderGarten a čerpat jejich výhod.

Společnost KinderGarten působí na trhu předškolního vzdělávání již od roku 2004 a je již 6 let dynamicky se rozvíjejícím subjektem v tomto oboru v EU, provozuje 13 anglických školek v Praze, Liberci a Brně, 2 firemní školky, 2 česko-anglické školky. V následujícím roce pak plánuje otevření dalších anglických i firemních školek.

V současné době je součástí franšízového řetězce 15 školek, z toho 2 firemní, 4 vlastní a 9 franšízových. Společnost dodržuje individuální přístup ke každému klientovi i zachování jedinečnosti a jistou exkluzivitu poboček. Za každým úspěchem jsou lidé, KinderGarten věnuje velkou pozornost výběru kvalitních učitelů i ostatních zaměstnanců.

KinderGarten hledá franchisanty především v lokalitách: Plzeň, Karlovy Vary, Jindřichův Hradec, Ostrava. Podrobnosti o provozování této franšízy najdete v Katalogu franšíz.