EXPRESKA se rozeběhla nad očekávání dobře

v současné době se otevírá již pátá provozovna a dalších pět se otevře do konce roku 2010.
Středa
06.10.2010
První franšízové provozovny fungují, do konce roku otevřou ještě šest nových provozoven. EXPRESKA se představí na konferenci Franchising forum 2010 dne 13.10.
 

EXPRESKA je osvědčený koncept expresního kruhového fitness pro ženy. Díky intenzitě tréninku ve zvýšené tepové frekvenci se lépe spalují tuky, formuje postava, posiluje srdce a získává kondice. Doporučená délka cvičení je 30 minut 3x týdně.

V EXPRESCE klientka během 30 minut kompletně procvičí všechny své svalové skupiny včetně prvků aerobiku a joggingu. Díky kruhovému rozložení strojů klientka vždy ví na jakém stroji má cvičit, procvičuje vždy až dvě skupiny svalů najednou a po celou dobu se klientce věnuje trenérka.

Proč se EXPRESCE daří? „Jedním z rozhodujících faktorů je potřeba žít lépe, zdravěji a hýbat se, druhým někam patřit a třetí příjemná cenová relace při pořízení,“ říká Petr Kořínek, zakladatel značky a franšízor konceptu EXPRESKA Fitness pro ženy.

Firma se rozhodla jít velmi progresivní cestou, proto rozeběhla více vlastních provozoven a nyní si může franšízant vybrat, jestli si vybuduje provozovnu od začátku sám, nebo si převezme některou z fungujících provozoven.

Zájem o EXPRESKU se ukazuje v nárůstu provozoven, v současné době se otevírá již pátá provozovna a dalších pět se otevře do konce roku 2010. Provozovny se nachází v Praze (Prosek a Želivského), v Liberci, v Olomouci a v Ústí nad Labem. Do konce roku Expreska otevře Brno, Ostrava a další.

Více informací o této franšíze můžete získat dne 13. října na Franchising Fóru 2010 v Kongresovém centru u Hájků, které pořádá ČAF, přihlásit se můžete zde. Pokud se na zajímavou akci o franšízingu nemůžete dostavit, podívejte se do našeho Katalogu franšíz níže.