Britské byznys snídaně jsou úspěšné i v Česku

Středa
03.11.2010
První franšízy jsou prodané, doporučení jako netradiční forma marketingu má dobrou výkonnost, v ČR bude již 10 klubů.
 

Business for Breakfast je britský franšízový koncept založený v roce 2001 Johnem Fisherem. Business for Breakfast je prvním oficiálním systémem působícím v České republice, jenž se specializuje na předávání kvalitních referencí a doporučení a nabízí podnikům všech druhů a velikostí strukturované a podporující networkingové prostředí.

„Je to dynamický obchodní klub, kterého se účastní úspěšní, tematicky zaměření a stejně smýšlející lidé. BforB je efektivním způsobem, jak podpořit své výrobky a služby prostřednictvím doporučení svých obchodních kolegů v klubu. Fungujeme na základě tří hlavních pilířů – poznat, porozumět a důvěřovat. Díky těmto hodnotám totiž můžete s důvěrou doporučit své klienty kolegům v klubu a naopak,“ říká Kamila Zárychtová, držitelka master franšízové licence.

První kluby vznikly na konci minulého roku, v současné době jich funguje 6 a další 4 jsou připravené k zahájení činnosti.

Čím je Business For Breakfast výjimečný?

Je dobře známým faktem, že obchodní doporučení a reference generují o 80 % více kladných výsledků než neosobní telefonát nebo návštěva a že průměrně 70 % všech zakázek je získáno prostřednictvím doporučení a networkingu.

Sdílení kontaktů a obchodní inteligence prostřednictvím byznys networkingu je mnohem efektivnější metodou marketingu, která nikdy nebyla tak důležitá jako v současných ekonomických podmínkách. Dynamické fórum Business for Breakfast je navštěvováno obchodně orientovanými, stejně smýšlejícími lidmi, kteří opravdu vzájemně chtějí udělat něco víc pro růst svého podniku. Fórum nabízí svým členům systém doporučení, referencí a networkingu, který je dostupný, přátelský a v blízkosti vaší obchodní lokality. Nabízí kvalitní doporučení a reference pro váš podnik v aktivním prostředí, které propaguje kolektivní sdílení obchodních zkušeností a znalostí v nejrůznějších obchodních segmentech.

Klub je koncipován pro 30 členů a zajišťuje exkluzivitu v oboru. Obchodní kluby jsou určeny všem obchodníkům, majitelům firem a profesionálům, kteří chtějí aktivně spolupracovat s dalšími stejně zaměřenými lidmi. Kromě doporučení a referencí mohou členové klubů využívat dalších výhod, které jim obchodní snídaně přináší, jako např. získávání a výměnu znalostí od odborníků v jiných oborech, oživení vztahů s dřívějšími klienty, nalezení nových dodavatelů, přístup k cenově výhodným produktům a službám poskytnutým na základě dobrých vztahů a kontaktů. Mají příležitost hovořit s těmi, kteří mají rozhodovací pravomoci, bez nutnosti podrobení se důkladnému prověření osobní asistentkou nebo recepční a získají přístup k dalším znalostem a expertízám, možnost požádat o kontakt a doporučení hned několik lidí najednou ve stejném čase a na jednom místě.

Než se stanete členem Business for Breakfast, je možné přijít na snídani jako host. Stačí se přihlásit a vzít sebou spoustu vizitek a pár korun na svoji snídani. Kluby fungují na několika místech v Praze, Brně, Liberci, Hradci Králové. Další se připravují v Ostravě a Chomutově. Oblíbenost klubů ukazuje, že kluby fungují, těžko by někdo chodil na sedmou hodinu ranní posnídat, pokud by pracovní snídaně nic nepřinášela.

V Praze se v nejbližších dnech otevírají nové kluby v Praze 5, v Praze 8 a Praze 6. Nové kluby otevírá Libor Zinkaizl, kouč, který se před půlrokem stal členem jednoho klubu, jeho filozofie ho oslovila natolik, že zakoupil licenci na 5 klubů, které postupně otevírá v Praze.

Více informací najdete v našem katalogu franšíz.