Contours se rozrostlo o 3 nové pobočky

Aktuálně působí značka ve 30 zemích, kde je otevřeno přes 800 poboček.
Čtvrtek
14.04.2011
Nízkonákladová franšíza fitness pro ženy nyní provozuje 10 center, z nichž je 8 franšízových.
 

Contours je 30minutové fitness určené výhradně pro ženy kombinující posilování s aerobním cvičením. Založeno bylo v 90. letech v USA a podnětem k jeho vzniku byla matka zakladatele Darena Cartera, která vždy, když si chtěla zacvičit ve fitness studiu, vyžadovala soukromí bez mužské pozornosti.

V současné době je na území České republiky plně fungujících 10 provozoven, 8 z nich je franšízových. Nově otevřena byla 3 centra v Hradci Králové, Plzni a Prostějově. Další 2 pobočky jsou těsně před otevřením, to se týká Mostu a pražské Florence.

Značka plánuje expandovat na Slovensko a v létě chystá zprovoznění 2 fitness center v Bratislavě. Ondřej Velc, jednatel společnosti a kontaktní osoba pro zájemce o licenci, k tomu říká: „Slovenský trh je velice atraktivní. Registrujeme vysokou poptávku jak ze strany klientek, tak také franšízantů.“ Tomu odpovídá také to, že slovenský partner bude provozovat obě pobočky najednou. „V Contours je možné studio vést přímo nebo prostřednictvím personálu jako investiční příležitost,“ podotýká Velc.

Dle vyjádření jednatele společnosti, další ze stávajících franšízantů, tentokrát z Opavy, zahájí v nejbližších měsících provoz 1. ostravské pobočky. Do 2 let by měly fungovat v Ostravě celkem 3 provozovny. Tento franšízant tak plánuje, že celkem bude spravovat 4 fitness centra.

Pro více informací nahlédněte do Katalogu franšíz.