Manufaktura se svým konceptem expandovala také do Tokia a Lisabonu, kde otevřela po jedné pobočce.
Středa
20.07.2011
Český partnerský koncept tradiční lázeňské kosmetiky se kromě své domoviny uchytil také v Portugalsku a Japonsku.
 

Od začátku roku 2011 se partnerský koncept Manufaktura rozvíjí, jak pomocí sítě vlastních obchodů, tak také partnerských. Vlastní provozovny byly nejnověji otevřeny v obchodních centrech plzeňské Plazy, pražského PALLADIA a pardubické Afi Palace. Pobočky na bázi partnerství nově fungují v Nových Zámcích a na letišti v Bratislavě.

Petr Plazzer, obchodní ředitel společnosti Český národní podnik, s.r.o., která vlastní značku Manufaktura, k partnerskému systému vysvětluje: „Koncept Manufaktura Partner umožňuje aplikovat zkušenosti značky s provozováním vlastní obchodní sítě, jedinečného sortimentu i marketingové podpory. V současné době hledáme partnery v zajímavých lokalitách Ústeckého, Libereckého, Olomouckého a Jihočeského kraje a kraje Vysočina.“

Jak ředitel dále nastínil, několikrát do roka představuje firma nový sortiment výrobků vhodných pro koncept domácích lázní. Pro letošní léto byla vybrána limitovaná edice ŠVESTKA. Švestkový výtažek je bohatý na vitamíny a minerály má regenerační, omlazující a zjemňující účinky.

Další limitovaná edice bude uvedena na trhu v září. Nejčerstvější novinkou, kterou Manufaktura do svého produktového portfolia přibrala, jsou čaje, likéry a vůně do interiéru.

Více informací o možnostech spolupráce získáte níže v Katalogu.