UniCredit Bank pokračuje v expanzi

Čtvrtek
18.08.2011
Během července a srpna otevírá banka 8 nových obchodních míst, z nichž 3 budou provozovat franchisanti.
 

UniCredit Bank, čtvrtá největší banka na tuzemském trhu podle bilanční sumy, otevírá během prázdninových měsíců dalších osm nových poboček. Celkový počet obchodních míst dosáhne po letních prázdninách 97. Magickou hranici 100 bankovních poboček překročí UniCredit Bank na začátku letošního září.

UniCredit Bank během měsíce července otevřela nová vlastní obchodní místa v Brně-Králově poli, Berouně, Přerově a Vyškově, následovala Kutná Hora. K nim do konce srpna přibudou další tři obchodní místa franchisového typu pod označením UniCredit Bank Expres, a to v Kralupech, Bohumíně a Říčanech. Celkový počet obchodních míst provozovaných na bázi franchisy se tak navýší na 16.

„Otevírání nových poboček, tedy vyšší dostupnost našich inovovaných produktů a služeb, se pozitivně promítlo v nárůstu počtu nových klientů. Zájem přetrvává především o Převratnou hypotéku s nejnižší úrokovou sazbou na českém trhu, která činí 2,5 %, nebo o jarní novinku Splatkomat.cz,“ míní Tomáš Tichota, ředitel Strategie a rozvoje obchodních oblastí UniCredit Bank.

Všechny nové pobočky jsou vybaveny tzv. inteligentními bankomaty nové generace, které kromě běžných služeb umožňují rovněž vkládat hotovost 24 hodin denně. Vklad se připisuje bezprostředně po vložení částky, což je možné ihned ověřit pomocí kontroly výpisu z účtu přímo na bankomatu.

Pro více informací nahlédněte do Katalogu franchis.