Fórum: Fast food franchises - gastronomie 21

Lubos Harasek 19.11.2014 *.gw.gfk.cz

1

Myslíte si, že je na českém trhu ještě potenciál pro další nové franchisy z oboru fast food řetězců?

Franchising.cz 19.11.2014 *.telcel.cust.sloane.cz

51

Fastfoodové koncepty jsou u franchisové spolupráce nejoblíbenější, avšak český gastronomický trh aktuálně zažívá konsolidaci. Tudíž dle našich informací je v současné době trh nasycen, což ale neznamená, že zde není místo pro nové hráče. Pokud přinesou originální nápad, mohou klidně uspět i na malém českém rybníčku.

Pěkný den

Klára V 19.11.2014 *.telcel.cust.sloane.cz

10

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna franchisové, ale daří se jim. U nás můžeme zajít do Mekáče, KFC nebo na bagety. Ve světě však je mnoho dalších možností, jak podnikat v oblasti fastfoodů. Například značky jako Pret a Manger, Wasabi (síť sushi a dalších asijských jídel). Ty si myslím, že tady tak trochu chybí. Obzvlášť to sushi. Je tady vůbec nějaká franchisová síť orientující se ca Sushi?

Ostatní kategorie

PROFIT system franchise services s.r.o. prohlašuje, že nenese odpovědnost a nezasahuje do obsahu příspěvků zadaných uživateli prostřednictvím Fóra. Budou odstraněny příspěvky s reklamním sdělením, zjevně protiprávním obsahem či obsahem odporujícím dobrým mravům.

Přispívat mohou pouze zaregistrovaní uživatelé. IP adresa autorů příspěvků je přístupná všem uživatelům. Konto uživatele bude zablokováno v případě uveřejňování reklamních sdělení, odporujících dobrým mravům či poškozujících dobré jméno. V případě, že se s takovýmto obsahem setkáte, prosím, kontaktujte: redakce@franchising.cz.

Redakce si vyhrazuje právo využít část či celé příspěvky uveřejněné na Fóru portálu Franchising.cz v článcích, které bude na tomto portálu publikovat.