moje franšíza

moje franšíza | 08.01.2024

Studenti mají hlad pořád

Znáte apetýt běžného teenagera? Pak víte, že postavit na tom byznys musí vyjít. A Davidovi Alešovi to s franšízou ReFresh Bistro opravdu vyšlo.

Znáte apetýt běžného teenagera? Pak víte, že postavit na tom byznys musí vyjít. A Davidovi Alešovi to s franšízou ReFresh Bistro opravdu vyšlo.

moje franšíza | 24.04.2023

Sourozenci ve franšíze

Filipa a Anetu Novákovi přivedla k myšlence podnikat s franšízou BodyBody maminka. Jaký byl start jejich byznysu?

moje franšíza | 27.03.2023

Od baget k pizze

Zdeněk Polášek a Martin Lehocký jsou již zkušení franšízanti. Ke dvěma franšízovým pobočkám Bageterie Boulevard přidali i jednu z konceptu 360Pizza.

moje franšíza | 16.02.2023

Pro členy mých boardů jsem parťák

Kariéru v korporátu vyměnila Ingrid Šůrová za vlastní podnikání. Už 6 let pomáhá majitelům firem v rozvoji jako franšízantka značky TAB.

moje franšíza | 02.02.2023

S franšízou Next Reality mám velké plány

V březnu to bude rok, co se Dušan Měchura stal jedním z franšízantů sítě Next Reality. Jak se mu daří a co vnímá jako hlavní výhody franšízingu?

moje franšíza | 23.01.2023

UGO dává franšízantům možnost růst

S franšízou UGO podniká Václav Vávra v Mladé Boleslavi od roku 2013. Nyní se rozhodl pro změnu. Proč se tak stalo a co na jeho krok říká Lukáš Prauss, manažer rozvoje této sítě?

moje franšíza | 30.11.2022

Ve franšíze jsem zúročil zkušenosti z řady oborů

O otevření vlastní kavárny uvažoval Alexander Stamenov dlouho. Co ho přimělo připojit se k franšízové síti Coffeeshop Company?

moje franšíza | 07.11.2022

Kontakty k nezaplacení

S franšízovou sítí Business for Breakfast se Regina Vondrová setkala před sedmi lety. Co ji přimělo stát se její součástí a rozjet vlastní podnikání?

moje franšíza | 24.10.2022

Plním si sen o vlastním podnikání

Radku Růžičkovou přivedla k franšíze BodyBody láska ke sportu. Čím ji právě tato značka oslovila?

moje franšíza | 17.10.2022

Přál jsem si pracovat svobodně a samostatně

Luboš Palán je franšízantem značky Nutriadapt téměř dva roky. Jak se mu v oboru nutričního poradenství podniká?

moje franšíza | 21.09.2022

7 let ve franšíze

K podnikání pod hlavičkou franšízové sítě Lomax v Rakovníku se Michal Šperl dostal vlastně náhodou. Jak se mu daří?

moje franšíza | 25.07.2022

Sledovat pokroky dětí mě velmi naplňuje

S výukou angličtiny metodou Helen Doron měla Olga Haitl zkušenost jako nezávislá učitelka. Po zkušenostech z pandemie se rozhodla stát se franšízantkou.

moje franšíza | 21.07.2022

Za franšízou do Prahy

Od vysokoškolské brigády k vlastnímu byznysu – tak by se dala popsat cesta Jiřího Tatýrka. Dnes je majitelem jednoho z pražských OK Pointů.

moje franšíza | 16.05.2022

La Donuteria v každém větším městě

Původně si chtěli otevřít malý vinný bar. Dnes Lukáš Jakubek spolu se Stanislavem Virdzekem provozují franšízu La Donuteria v Praze. Kdy přišla změna?

moje franšíza | 29.03.2022

Pomáhám svým členům růst

Letos v dubnu to budou 3 roky, co se Karel Kotrba rozhodl rozjet vlastní byznys a s franšízou TAB Board pomáhat v rozvoji majitelům malých a středních firem.

moje franšíza | 14.03.2022

Podnikání s franšízou mi šetří starosti

Touha po osamostatnění se a vlastním podnikání přivedla Lubomíra Bouzka k podnikání pod hlavičkou franšízového konceptu. Svou budoucnost spojil se značkou Solodoor.

moje franšíza | 25.02.2022

Z ředitele franšízantem

Do sítě Century 21 přivedla Libora Kalouska víceméně náhoda. Dnes jako franšízant provozuje 3 pobočky této realitní sítě.

moje franšíza | 06.10.2021

Sdílení zkušeností a know-how na OK POINTech funguje

Filip Korčák je již rok úspěšným majitelem pobočky OK POINT v Boskovicích. Její otevření považuje za nejlepší rozhodnutí ve své kariéře.

moje franšíza | 17.09.2021

Ze zaměstnankyně majitelkou

Když Petře Vichtové přišla nabídka stát se vedoucí prodejny PONT to go, chvíli váhala než ji přijala. Pod hlavičkou této značky dnes podniká už víc jak 10 let.

2
3
4
5
další  
posledni