Fórum: Prodej podniku - nápadu - gastronomie 21

EvelynP 16.06.2015 *.242.210.broadband18.iol.cz

1

Dobrý den,

mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče zákazníků, stále chodí. Jenže je to rodinný podnik a velmi nás psychicky vyčerpává, proto přemýšlíme o tom, že bychom značku prodali. Jsme v pronájmu, ale jak jsem psala - máme už zavedenou značku, byli jsme velmi medializovaní, máme jméno, vybavení, stránky, blog atd. Vím, že toto je stránka o franchisingu, jenže my chceme někomu přenechat náš podnik - ne někomu darovat licenci, aby si ten samý podnik mohl udělat někde jinde. A samozřejmě bychom chtěli, aby se nám vrátila nějaká počáteční investice. Do podniku jsme dali všechno, spoustu času a nadšení :-)

Vzhledem k tomu, že už několik dní hledám na internetu, co a jak (kam dát nabídku, jak se postupuje v takovém případě), napadlo mě, jestli by mi někdo mohl pomoci, na koho se obrátit, co udělat atd.

Za všechny rady a nápady budu moc vděčná.

Díky! :-)

Ostatní kategorie

PROFIT system franchise services s.r.o. prohlašuje, že nenese odpovědnost a nezasahuje do obsahu příspěvků zadaných uživateli prostřednictvím Fóra. Budou odstraněny příspěvky s reklamním sdělením, zjevně protiprávním obsahem či obsahem odporujícím dobrým mravům.

Přispívat mohou pouze zaregistrovaní uživatelé. IP adresa autorů příspěvků je přístupná všem uživatelům. Konto uživatele bude zablokováno v případě uveřejňování reklamních sdělení, odporujících dobrým mravům či poškozujících dobré jméno. V případě, že se s takovýmto obsahem setkáte, prosím, kontaktujte: redakce@franchising.cz.

Redakce si vyhrazuje právo využít část či celé příspěvky uveřejněné na Fóru portálu Franchising.cz v článcích, které bude na tomto portálu publikovat.