Fórum k článku: Komunikace je základ 21

Didiana 21.09.2015 *.178.248.249.175

1
The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo, sportovní přenosy a samozřejmě výbornou kuchyň. Velkým plusem jsou vždy ochotní, vstřícní a dobře naladění páni číšníci, které nevyvede z míry ani to, když mají hosté v krvi nějakou tu promili... :) Tímto bych jim ráda poděkovala za trpělivost i profesionalitu. S partou kamarádů se do karlínského PUBu s chutí rádi vracíme za dobrým pitím, jídlem, hudbou a hlavně atmosférou. Jsem si jistá, že to tak i zůstane! Je to 5 hvězdičkové zařízení s 5 hvězdičkovými barmany, kde pravidelně trávíme skvělé večery, které jsme si s přáteli zatím vždy 100% užili. :) Velké díky panu Žemličkovi za tuto provozovnu!

Ostatní kategorie

PROFIT system franchise services s.r.o. prohlašuje, že nenese odpovědnost a nezasahuje do obsahu příspěvků zadaných uživateli prostřednictvím Fóra. Budou odstraněny příspěvky s reklamním sdělením, zjevně protiprávním obsahem či obsahem odporujícím dobrým mravům.

Přispívat mohou pouze zaregistrovaní uživatelé. IP adresa autorů příspěvků je přístupná všem uživatelům. Konto uživatele bude zablokováno v případě uveřejňování reklamních sdělení, odporujících dobrým mravům či poškozujících dobré jméno. V případě, že se s takovýmto obsahem setkáte, prosím, kontaktujte: redakce@franchising.cz.

Redakce si vyhrazuje právo využít část či celé příspěvky uveřejněné na Fóru portálu Franchising.cz v článcích, které bude na tomto portálu publikovat.