Čtvrtek
11.10.2012
Síť dietologických poraden Svět zdraví provozuje v Česku 45 franchisových poboček. Rozšiřovat se chce i mimo republiku.
 

Svět zdraví je franchisovou divizí české společnosti SUNKINS® a.s. a je zaměřen na zdraví a úpravu váhy. Přestože na trhu působí teprve druhým rokem, podařilo se jí na domácím trhu již etablovat. "V České republice máme v současnosti 45 franchisových provozoven a na Slovensku již dvanáct poboček. V nejbližší době hodláme expandovat do Rakouska, Polska, Ruska, USA a Maďarska," informovala obchodní ředitelka společnosti Svět zdraví Marta Nosková.

Společnost se chce ale vedle zahraniční expanze nadále věnovat posilování svého postavení na domácím trhu. Dlouhodobým plánem je mít fungující pobočku v každém městě nad deset tisíc obyvatel. Rozvoji sítě by měla napomoci i nedávná účast v televizním pořadu Den D. Svět zdraví byl totiž jedním z konceptů, který se investoři rozhodli finančně podpořit.

I když Vánoce vypuknou až za dva a půl měsíce, Svět zdraví se na něj připravuje již nyní. Právě v následujících dvou měsících probíhá hlavní sezóna. "Lidé jsou rozhodnuti se svojí kondicí a váhou něco udělat. Připravujeme proto celou řadu materiálů i akcí, abychom jim v jejich úsilí pomohli," dodává Nosková. Pro následující období tak bude v plné pohotovosti všech sto dvacet speioalistů Světu zdraví.