Franšízy, které mění životy

Pro všechny franšízanty máme stejné, transparentní a jednoduché podmínky spolupráce," říká Petr Jandásek.
Čtvrtek
14.12.2017
K hranici 40 franšíz v Česku se blíží společnost It’s my life!, která se zabývá hubnoucími programy a podporou zdravého životního stylu.
 

Společnost It’s my life! a.s. vyvinula ve spolupráci s renomovaným českým výrobcem vlastní dietní program, a letos úspěšně expandovala v ČR prostřednictvím nových franšíz. Za uplynulých 12 měsíců jich stihla otevřít 18, a na příští rok se firma chystá překročit také české hranice. "Náš růst bude příští rok určitě pomalejší než letos, byť zájemců o franšízy máme stále hodně. Ozývají se ale stále častěji na místa, kde již naše franšíza funguje, takže je musíme odmítat," říká generální ředitel It’s my life! Petr Jandásek.

Aktuálně tak dietologická značka hledá franšízanty ve městech Znojmo, Šumperk, Vsetín, Valašské Meziříčí, či Rožnov. Celkem má franšízová síť nyní po celé zemi 48 poboček. Centrála se podílí především na celostátním marketingu, do reklamy neustále investuje. Příští rok bude značku v médiích prezentovat trojice Richard Genzer, Miloš Pokorný (z Pokondrů) a Patrik Hezucký, kteří budou veřejně redukovat svou váhu právě s konceptem "Hubneme společně s It’s my life!"

Od 200 tisíc korun

Stejně tak ale franšízantům pomáhá centrála s lokálním marketingem v případě, že je to třeba. "Lokalitám, kde se celostátní reklama neprojeví, pomáháme i s propagací značky přímo v místě podnikání," říká Jandásek. Klienti It’s my life! redukují svou váhu během šestitýdenního programu, v budoucnu chce ale firma o jejich zdravou váhu pečovat i v dlouhodobějším měřítku. V plánu má It’s my life! také speciální skupinové hubnoucí programy.

Franšízanti konceptu It’s my life! musí být vzdělaní v oblasti zdravé výživy, případně se o obor alespoň zajímat a mít chuť se nadále vzdělávat. Společnost franšízantům garantuje podle Jandáska exkluzivitu lokality, což v kombinaci s dlouhodobou a cílenou marketingovou podporou zajišťuje rychlou návratnost investice. Franšízanti neplatí vstupní licenční poplatek, výše investice se pohybuje kolem 200 tisíc korun.