Jan Lener, ředitel odboru marketingu a komunikace Broker Consulting. / „Naši franšízanti mají u nás zajištěné unikátní a prvotřídní zázemí jako nikde jinde v Česku."
Úterý
01.08.2023
Franšízový projekt OK POINT zvítězil v soutěži Franchisa roku 2022. Své prvenství získal za vysokou kvalitu poskytovaných služeb, ekonomické výsledky a podporu franšízantům.
 

Česká asociace franchisingu ocenila franšízový projekt OK POINT jako vítěze Franchisor roku a absolutní vítěz. Porotci vyzdvihli také výjimečný vztah Broker Consulting k franšízantům a veškerou podporu, která k nim od společnosti směřuje.

Naši franšízanti mají u nás zajištěné unikátní a prvotřídní zázemí jako nikde jinde v Česku. První místo je nejenom vizitkou velkého úspěchu našich OK POINTŮ, ale především vyzdvihuje práci všech, kdo se na konceptu a jeho rozvoji podílejí,” řekl po vyhlášení Jan Lener, ředitel odboru marketingu a komunikace Broker Consulting.

OK Point představuje propojení finančních a realitních služeb na jednom místě. Tento koncept oceňují nejenom stávající klienti, ale i ti nově příchozí, kterým se na pobočkách OK Point dostává komplexního řešení ve vlastních financích a realitách, ale i v zabezpečení nebo bankovních službách.

Celková podpora, kterou u Broker Consulting franšízanti získávají, začíná u výstavby a zařízení pobočky pokračuje marketingovou podporou a opřít se mohou rovněž o právní, compliance a produktovém oddělení.  Franšízantům je také k dispozici speciální tým podpory, který o ně pečuje a podporuje jejich následovné podnikání.

Být absolutním vítězem v prestižní soutěži je pro nás mimořádnou ctí a odměnou za naši práci a zároveň také velkou motivací do budoucna. Poděkování patří našim franšízantům a celému týmu podpory. Směřuje i nejvyššímu vedení Broker Consulting za důvěru, kterou jsme od něj před devíti lety dostali. Dík patří i odborné porotě a všem soutěžícím konceptům za utváření franšízového trhu v Česku,” dodal k ocenění Radim Štantejský, projektový manažer OK POINTŮ a obchodní ředitel Broker Consulting.


Radim Štantejský, projektový manažer OK Point a obchodní ředitel Broker Consulting / „Být absolutním vítězem je pro nás mimořádnou ctí a odměnou za naši práci a zároveň také velkou motivací do budoucna."