Bratři Putrykové - Maxim (vedoucí technického oddělení) a Kirill (manažer rozvoje sítě).
pondělí
30.04.2012
Jednoho vážného zájemce o získání franchisové licence už máme, říká Kirill Putryk, manažer rozvoje specializovaných prodejen PC PORT.
 

V čem spočívají služby společnosti PC PORT?
Naše firma provozuje maloobchodní prodejny zaměřené na prodej výpočetní techniky, příslušenství. Zároveň poskytuje odborný servis. Nyní se soustředíme na rozvoj naši společnosti pomoci franchisingu.

Kolik provozujete franchisových poboček?
Momentálně máme jednoho zájemce, se kterým úzce spolupracujeme. Teď jsme ve fázi hledání vhodných prostor.

Jaké máte v tomto ohledu plány pro letošní rok?
Pro tento rok máme v plánu se aktivněji zaměřit na otevírání vlastních poboček, nabízení těchto zařízených poboček franchisantům a aktivní oslovování maloobchodních a regionálních prodejců výpočetní techniky. Také se více zaměříme na propagaci a optimalizaci e-shopu, abychom využili jeho veškerý potenciál.

Co vás čeká v nejbližší době?
Od založení našeho franchisového systému jsme se hlavně seznamovali s principy a fungováním franchisingu jako takového, ujasnili jsme si strategie a cíle. Nyní nastává čas aktivně se pustit do rozšiřování pobočkové sítě. Primárně jsme se rozhodli, že otevřeme jednu vlastní ukázkovou prodejnu v Praze.

Chcete franchisovou síť rozšiřovat po celé republice nebo začnete v jednom určitém kraji??
Prozatím se soustředíme na celý Středočeský kraj a Prahu, dále určitě budeme pokračovat na jih a západ České republiky.

Nemáte do budoucna v plánu zkusit expandovat do zahraničí?
Do zahraničí expanzi zatím neplánujeme. Až na to přijde, tak nejprve bychom chtěli vyzkoušet Slovensko a do budoucna se snad podaří směřovat naši firmu i do jiných států.