Franšízy OK Point sahají již do 14 krajů, zatím poslední franšízu otevřela značka v Teplicích. Poradcům zajišťují OK POINTy přísun klientů "z ulice". Návratnost investice milion korun je 6 měsíců.
Čtvrtek
15.06.2017
Franšízová síť OK Point otevřela opět dvě nové pobočky. Některé franšízy současně překonaly obrat milion korun měsíčně.
 

Milion korun za měsíc. Některé franšízové pobočky OK POINT překonaly magickou hranici v obratech. Současně firma otevřela v květnu v rámci pokračující expanze 15. pobočku v Teplicích a další 3 budou otevřeny v červnu. Značka, která spojuje služby společností mBank a Broker Consulting, oslovuje franšízanty také skrze nový reklamní videospot, který má vyzdvihnout přátelský přístup konzultantů v OK POINTech.

"Obzvláště povedenou pasáží je vyobrazení přátelského přístupu ke klientům, který je pro OK POINT charakteristický," říká ředitel realitního oddělení a PR Jan Lener. První OK POINT byl v Česku otevřený před rokem a půl, pro společnost Broker Consulting měla předznamenat výrazný posun v oblasti finančního i realitního poradenství. Podle ředitele Petra Hrubého koncept výrazně inovuje způsob poskytování finančních a realitních služeb a podobný koncept na trhu dosud chyběl.

Znát svůj region

OK POINTů do konce letošního roku bude 35. Náklady na vybudování franšízy OK POINT se pohybují kolem jednoho milionu korun. Podstatou OK POINTů je možnost sjednat si za spolupráce se zaměstnancem-konzultantem produkt nebo službu na míru v rámci aktuální nabídky finančních institucí a také prodat či nakoupit nemovitost. Budoucí franšízanti musí proto detailně znát svůj region a být schopni přijmout osvědčené know-how. Podmínkou je i trestní, finanční a morální bezúhonnost.

Společnost Broker Consulting za první čtvrtletí letošního roku dosáhla 103% meziročního růstu realizovaných transakcí s nemovitostmi. I hodnotami s tím souvisejících sjednaných hypoték překonala hranici 2 miliard korun, což představuje nárust o 52 %. Služby společnosti Broker Consulting poskytuje v tuto chvíli přibližně 1200 finančních konzultantů v celkem více než 100 klientských centrech a kancelářích.