Edukido staví vzdělání na kostkách Lega

Postavte byznys z Lega / Pokud se rozhodnete stát master franšízantem, počáteční poplatek, který dává exkluzivní právo působit po celé ČR, je 31.250 EUR (cca 780 tisíc Kč).
Čtvrtek
07.03.2024
Originální vzdělávací franšízový program pracuje s oblíbenou dětskou stavebnicí. Čím by mohly jejich kurzy zaujmout u nás?
 

Pravidelné vzdělávací mimoškolní kurzy jsou určeny dětem od tří do deseti let a slouží jim pro lepší pochopení světa přírody, techniky a vědy. Franšízy Edukido nabízejí také školní a předškolní workshopy na různá témata, jako jsou stavby starověkých měst, ale také z fyziky nebo ekologie. U nás zatím franšízor na spolupráci čeká, ale v sousedních zemích se koncept úspěšně rozvíjí. „Plánujeme otevřít nejméně 12 nových poboček v Polsku a rozšířit se také do Maďarska, Makedonie a Chorvatska. Máme rovněž v úmyslu vstoupit na nové evropské trhy. V tuto chvíli vedeme jednání se třemi potenciálními franšízanty z Polska, kteří by chtěli zahájit svoje podnikání co nejdříve. Zároveň komunikujeme s šesti potenciálními franšízanty z Rumunska, Maďarska, Slovinska, Srbska a Bosny a Hercegoviny. Naší partneři z Chorvatska a Makedonie také plánují otevřít přibližně šest nových poboček v roce 2024, “ říká manažerka pro rozvoj franšízové sítě Kamila Hołodyová.

Značka Edukido má potenciál také na dalších trzích, protože děti, které mohou těžit z dovedností získaných na lekcích Edukido, žijí všude. Současně roste počet uvědomělých rodičů, kteří neustále investují do aktivit, jež rozvíjejí dovednosti a zájmy jejich dětí. Tito rodiče chtějí, aby jejich potomci vyrůstali v „off line“ kontaktu s ostatními dětmi a na chvíli se odpoutali od obrazovek a telefonů. Edukido nabízí ideální možnost přizpůsobit se této poptávce – pomáhat dětem rozvíjet klíčové dovednosti, jako je logické myšlení, kreativita, jemná motorika, týmová spolupráce a sociální dovednosti.

Pokud vás myšlenka na hravý byznys zaujala, je dobré vědět, zda splňujete základní doporučená kritéria: „Budoucí franšízant by měl umět anglicky na komunikativní úrovni, protože veškerá komunikace, materiály a scénáře jsou sdíleny s našimi franšízanty v angličtině. Tato osoba by měla mít také dobré komunikační dovednosti, pozitivní přístup k práci s dětmi, ochotu vést vzdělávací podnik a budovat dlouhodobé vztahy,“ upřesňuje za franšízora Kamila Hołodyová. Franšízant pak samostatně rozhoduje, jaké typy kurzů chce vést a o jejich cenách na místním trhu. Také organizuje nábor instruktorů nebo kurzy i sám vede. „Přidáním se k franšízové síti Edukido nejste ve svém podnikání osamoceni a nemusíte vytvářet obchodní model od základu. Poskytujeme našim franšízantům scénáře, grafické materiály, know-how operační manuály a naši zkušenost. Pokud náš obchodní model funguje na polském, chorvatském, makedonském, ukrajinském a maďarském trhu, proč to nezkusit u vás?“ povzbuzuje budoucí podnikatele Kamila Hołodyová. 


Investice do vzdělání má smysl / Poptávka po rozvojových aktivitách pro děti roste. Šanci uspět s novou značkou Edukido mají především ti, co se vzděláváním mají zkušenosti.