Již 26. Broker Point Premium v Praze

Broker Point Premium ve Stodůkách / Franšízová pobočka v ulici Na Zlatě nabízí finanční a realitní služby.
pondělí
10.06.2024
Franšízová síť finančních, bankovních a realitních služeb roste i v poměrně konkurenční Praze. Co nabídne pobočka ve Stodůlkách?
 

Franšíza Broker Point Premium v ulici Na Zlatě představuje klasickou kamennou pobočku, kde mohou klienti konzultovat své finanční a realitní záležitosti. Dostupnost a osobní kontakt je důležitý – ne všichni klienti se cítí komfortně v převaze online komunikace a ocení v blízkosti bydliště finanční služby. Ke klientům často patří i lidé, kteří například řeší finanční svobodu ve stáří, chtějí i optimalizovat své úspory či nemovitosti a potřebují tyto citlivé otázky probrat osobně. Tato slova potvrzuje i ředitel této nové pobočky Emil Malý, který je zároveň regionálním ředitelem senior Broker Consulting: „Se svým týmem chci pokračovat v dlouholeté práci a skrze vlastní a firemní know how plánovat a analyzovat finance na důstojném a atraktivním místě, kterým je naše pobočka v ulici Na Zlatě. Všechny, kdo mají zájem pobavit se o nových možnostech či finanční stabilitě, k nám vřele zvu. V dnešním předimenzovaném světě je totiž zásadní mít pevné kotvy, především ty finanční.“

Síť obchodních míst od společnosti Broker Consulting patří mezi nejúspěšnější franšízové projekty na trhu a své pobočky má po celé republice. Za svou největší konkurenční výhodu na trhu považují možnost sjednat klientům výhodné finanční, investiční či jiné produkty u zavedených finančních institucí v tuzemsku. „Mé dlouholeté zkušenosti mě za ty roky dovedly k tomu, že největší síla týmu tkví v rodinném prostředí a vztazích, a především v důvěře. Hlavně díky tomu od nás klienti dostávají maximální servis, který se odehrává v komfortní a bezpečné atmosféře, jíž pokaždé velmi ocení,“ říká k firemní kultuře značky Emil Malý.

Značka Broker Consulting vznikla v roce 1998 už získala důvěru více než 700 000 klientů a přes 4 000 firem. Nyní má pod sebou 2 000 konzultantů ve více než 150 kancelářích a na několika desítkách franšízových poboček. Broker Point Premium je pak franšízový koncept, který nabízí bankovní, finanční a realitní služby pod jednou střechou.


Expanze pokračuje / Prostor pro nové franšízanty je po celé republice. Investice do podnikání začínají na 300 000 Kč.