Ideálními městy pro obchody Carré Blanc jsou města jako Praha, Brno, Ostrava, Karlovy Vary, Bratislava a krajská města v České republice.
pondělí
14.05.2012
Carré Blanc hledá v Česku franchisanty. V domovské Francii patří k nejpopulárnějším značkám v oblasti bytového textilu.
 

V současné době provozuje Carré Blanc v tuzemsku jednu vlastní pobočku v Obchodním centru Letňany. Dalšímu rozšíření a zájemcům o vlastní franchisovou pobočku se výrobce designového ložního povlečení, polštářů, peřin, ručníků a županů pro dospělé i pro děti nebrání.

Firma se proto snaží budovat širší povědomí o značce a kromě prodeje zboží v prodejně a na e-shopu postupně rozvíjí další cesty k zákazníkům. "Například na základě spolupráce s interiérovými designéry a zkvalitněním komunikace s našimi stávajícími i potenciálními zákazníky," dodává Petra Vlková, Business Manager společnosti Carré Blanc.

Mnoho obchodníků tvrdí, že čeští zákazníci reagují velmi citlivě na cenu, čehož si všímá i značka Carré Blanc. Přesto lze již pozorovat mírné změny. Češky a Češi si pomalu začínají uvědomovat, že investice do zboží, které je kvalitně zpracované, se jim vrátí při jeho používání a že jde o určitou přidanou hodnotu. "Díky tomu se k nám naši zákazníci rádi vracejí a jsou nám věrní. Za své peníze si totiž odnášejí skutečné hodnoty, které si užívají a následně i oceňují," dodává Vlková.