Franchisový koncept Little things for little people se nachází na 5 místech republiky. Z toho 2 prodejny jsou v rukou franchisantů.
Středa
05.02.2014
Rodiče budou moci brzy pro své děti vybrat oblečení od franchisového konceptu Little things for little people i v Praze. Otevřít se má na jaře.
 

Oblečením pro batolata a malé děti se vyznačuje franchisový koncept Little things for little people. Ten vznikl v Pardubicích, kde jej začala rozvíjet firma Věcičky pro malé lidičky. Loni se jí podařilo otevřít 3 prodejny, z čehož dvě fungují na bázi franchisové licence. Ty pomohly společnosti ke zvýšenému obratu. Nově chystá prodejnu v Praze.

„Jednání o otevření pražské prodejny se dostalo do závěrečné fáze a předpokládáme, že otevřít bychom mohli v polovině března,“ přibližuje plány jednatelka firmy Věcičky pro malé lidičky Helena Hůrková Mrňávková s tím, že v dlouhodobějším hledisku by ráda nabízela oblečení pro malé děti i v Plzni. Společnost od loňského roku nabízí i vázanou franchisu, která ulehčuje franchisantům od prvotních nákladů. První takovou otevřela v srpnu v Hradci Králové.

Společnost Věcičky pro malé lidičky by také ráda vytvořila ve svém rodném městě, Pardubicích, mateřské centrum. Zatím však jde jen o myšlenku. „V této oblasti je trochu útlum, jelikož konec loňského roku byl poněkud náročný. Věříme, že na jaře ohledně této myšlenky postoupíme trochu dál,“ dodává Helena Hůrková Mrňávková.