Socatots programy fungují v 55 zemích světa ve více než 800 školkách. Jen v sousedním Polsku nalezneme přes 200 školek a plánem je jejich počet zdvojnásobit.
pondělí
25.08.2014
Sportovně-vzdělávací centra pro děti zažívají revoluci. Franchisový program Socatots se chce stát jedničkou na trhu.
 

V zdravém těle, zdravý duch. Toto heslo slýcháme neustále, zejména pokud se mluví o dětech, které v poslední době místo pobíhání venku vysedávají u počítačů a jejich pohybové schopnosti jsou stále menší. Brtiská franchisová síť Socatots tomu chce u nás zabránit. Její koncept se vyznačuje vzdělávacími sportovními programy pro děti. U nás se rozhodla najít master-franchisanta.

Mezinárodní konfederace Futebol de Sala a poskytovatel licence - ICFDS Global Limited z Oxfordu pomáhá v rozvoji dětem už ve více než 800 školkách v dalších 55 zemích. „Socatots je celosvětový program určený dívkám i chlapcům ve věku od 6 měsíců do 5 let s ohledem na jejich komplexní rozvoj,“ říká Przemyslaw Olewnik, výkonný ředitel společnosti s tím, že trénink je organizován ve formě tříd různé náročnosti. V Česku se firma pomocí franchis hodlá stát jedničkou na trhu.

Trendem na trhu je v poslední době dle odborníků poradenské firmy PROFIT system růst sportovně-vzdělávacích centrech. Šanci na úspěch mají tak takové podnikatelské systémy, které přinášejí pevně ucelený program s důrazem na rozvoj schopností u dětí. Franchisový systém Socatots inspiruje své programy tréninkem ve fotbalu, kdy si děti osvojují různé motorické schopnosti přizpůsobené jejich věku. Plusem centra je možnost účasti rodičů na trénincích, což program Socatots splňuje.