Dřevostavby jako cesta k úspěchu

Příležitost bez zkušeností / Uchazeč o podnikání ve spolupráci s Easy Homes nemusí mít zkušenosti ze stavebnictví. Důležitější je jeho nasazení.
pondělí
19.06.2023
Stavební společnost Easy Homes působí na trhu 10 let. Aktuálně hledá partnery, kteří by zajistili realizaci zakázek v některých regionech.
 

Firma, která se zaměřuje na výstavbu modulárních dřevostaveb, v současné době působí ve zhruba čtyřech regionech – na Plzeňsku, kde má sídlo firmy a kanceláře v Plzni a výrobní halu a vzorovou dřevostavbu v Třemošné, partneři pak provozují další dvě, a to v Kolíně a Olomouci. Cílem majitelů firmy je kvůli velkému množství zájemců o modulární dřevostavby najít další partnery. V současnosti cílí na oblast jižních a severních Čech a pak také na Brno.

Svým partnerům v rámci spolupráce předáváme již kompletně připravenou zakázku, tedy projekt, povolení stavby, podepsanou smlouvu s rozpočtem a termíny. K tomu získají veškeré know-how našeho systému online řízení včetně kompletního zaškolení od A do Z a dále jednotné marketingové materiály jako například obrandované oblečení, polepy na auto apod. Podmínkou je samozřejmě dodržování veškerých standardů Easy Homes a realizace prostřednictvím jeho systému s využitím předepsaných materiálů a pod dozorem centrály. Partnerům pak garantuje domluvený počet zakázek za rok, případně dva roky, upřesňuje Ondřej Pondělík, jednatel společnosti.

Podmínky pro spolupráci

Pro vstup do podnikání s Easy Homes neplatí budoucí partneři žádné vstupní licenční poplatky. Veškeré investice, které na něj čekají, se týkají startu jeho podnikání. Vzhledem k tomu, že partner by měl mít k dispozici halu či výrobní prostor, kde se budou moci vyrábět podlahové panely a stěny, základní vybavení jako je pokosová pila nebo CNC pila, nářezové centrum a vše související s výrobou, souvisí finance potřebné pro rozjetí partnerského byznysu zejména se zajištěním těchto nezbytností. Do brandu a jeho podpory by pak měl v začátku investovat 30 až 50 tisíc Kč.

Ideální partner je ten, kdo již ve stavebnictví podniká a nemá dostatek zakázek, případně by chtěl své podnikání více rozšířit. Výhodou, ale ne podmínkou, je zkušenost s dřevostavbami. Důležité pro navázání spolupráce ale je, aby měl budoucí partner organizační a komunikační dovednosti, byl ochotný aktivně pracovat a řídit svůj tým. Naprosto klíčové je pak dodržování pravidel a standardů systému, které centrála předá partnerovi v rámci povinného školení.


Podpora od centrály / Kromě vstupních a průběžných školení, kompletního know-how a zajištění zakázek pomáhá Easy Homes svým partnerům i s první výstavbou.