Nová kavárna v Praze

Zatím úspěšně se vede také zavedení zákaznické karty CrossCard. Služba byla spuštěna na jaře letošního roku. Za první tři měsíce už kartu používalo 1 000 lidí, za dalšího čtvrt roku už jich je více 3 000.
Úterý
06.12.2011
Síť kaváren CrossCafe® se stala novým členem ČAF. Kromě domovské Plzně a Prahy chce v roce 2012 expandovat i mimo tato města.
 

V současné době má tento ryze český koncept 2 franchisanty, a to v Praze a v Plzni. V Praze na Kateřinské ulici pod I.P.Pavlova začala 2.12. fungovat jubilejní desátá provozovna. Expanze CrossCafe bude do konce roku 2011 ještě pokračovat, a to opět na Praze 2 ve Štěpánské ulici. Další nové kavárny CrossCafe® by měly být otevřené i v příštím roce, a to jak v Praze, tak i v západočeském nebo severočeském regionu. Zájemci o licenci se podle ředitele CrossCafe original Luboše Martínka hlásí i z dalších měst.

Morava ale zatím zůstává pozadu. Podle Martínka z čistě praktického důvodu. „Veškeré produkty u nás jsou bez přidání aditiv a konzervantů. Cesta z plzeňské výrobny na Moravu by po dálnici trvala hodiny. A naše produkty by to nemusely ustát. Stavíme na kvalitě, které se nechceme vzdát. V budoucnu tento problém zřejmě vyřeší další výrobna na Moravě. Ale nechci předbíhat,“ informuje Martínek.

Počtem 12 provozoven se CrossCafe řadí na druhé místo mezi všemi kavárenskými sítěmi v celé České republice. Podle Martínka za úspěchem stojí několik faktorů. „I v tak velkém počtu se nám daří udržovat kvalitu sortimentu, profesionalitu obsluhy i vykazovat zisk. A navíc jsme českou sítí, s českými cenami a českou chutí,“ dodává Martínek.


Populární na fóru

Franšíza McDonald’s? Doživotí

Dobrý den, mohl bych vědět kolik je zhruba roční obrat?

1 komentář(e)
posledni 03.02.2018
Prodej podniku - nápadu

To s vámi soucítím. Také jsem měla jeden celkem úspěšný projekt, ale stál mě veškerý čas, takže už mě ke konci ani tolik netěšil... Společnost se určitě...

2 komentář(e)
posledni 24.11.2017
Sushi v Česku jde

Chtěla bych do Ústí nad Labem zavést sushi bar, zde nic není a lidé by to uvítali.

1 komentář(e)
posledni 29.10.2015
Komunikace je základ

The PUB v Karlíně, který provozuje právě pan Žemlička, můžu vřele doporučit každému, kdo má rád příjemnou obsluhu, originální interiér, tankové pivo,...

1 komentář(e)
posledni 21.09.2015
Lidé jsou základ

Promiňte, ale zas jednou článek o ničem.... A co se týče hlavního motta článku: V "restauracích", které jsou v jídelních sekcích nákupních center to opravdu...

1 komentář(e)
posledni 15.07.2015
Prodej podniku - nápadu

Dobrý den, mám podnik v gastronomii, je to jedinečný nápad založený v srpnu 2014, na facebooku máme přes 10tis fanoušků a nemáme problém, co se týče...

2 komentář(e)
posledni 16.06.2015
Fast food franchises

Dobrý den, protože ráda cestuji, dovolím si říct, že jsem viděla řadu zajímavých konceptů, které mají po světě řadu poboček - nevím, jestli zrovna...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014
Fast food franchises

Fastfoodové koncepty jsou u franchisové spolupráce nejoblíbenější, avšak český gastronomický trh aktuálně zažívá konsolidaci. Tudíž dle našich informací je...

3 komentář(e)
posledni 19.11.2014